Program


MOZGÁSTÉR

MOZGÁSTÉR

A jóleső fáradtság, a közösség együtt lélegzése, a diszkrét megmutatkozás öröme, az együttműködés, az instant kialakuló harmonikus viszonyok, a közös építkezés, a másokkal megosztott intimitás, a hitelesség és az elfogadás. Ilyen élményekre számíthat, aki csatlakozik hozzánk.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 5. kedd, 19:30

MOZGÁSTÉR
JUHÁSZ KATA TÁRSULATA

Csak egy tánc. Önfeledt tánc. Afféle kézműves dolog: az benne jó, hogy te csinálod, olyan lesz, amilyenre te sem tervezed. És persze közös tánc: a legfontosabb mindig, hogy kivel meg, hogy hogy táncol. Megnézheted élőben, miközben te is mozogsz, mert egy picit tévétorna is, jócskán kiterjesztve. Izgalmas, utaztatós zenével megspékelve. Annyit ígérhetünk, hogy roppant tanulságos: olyan hatékony, mint a pszichodráma, csak ez szó nélkül megy magától.

A jó ég tudja, mi mindent tanulunk közben magunkról, a másikról… Csak ezt nem tudjuk előre, sőt talán közben sem. Na de utána… A jóleső fáradtság, a közösség együtt lélegzése, a diszkrét megmutatkozás öröme, az együttműködés, az instant kialakuló harmonikus viszonyok, a közös építkezés, a másokkal megosztott intimitás, a hitelesség és az elfogadás. Ilyen élményekre számíthat, aki csatlakozik hozzánk. Mindebben a kiváló táncosok alig több mint játékmesterek, a játék terét bármikor átengedik miközben ők is kapcsolódnak.

Alkotók, közreműködők:
Táncművészek: Asbóth Máté, Eyassu-Vincze Barbara, Szemessy Kinga,
Zeneszerző: Zságer Varga Ákos
Táncszínháznevelési szakember: Szemessy Kinga
Coach konzultáns: Lakatos Máté
Jelmez: Csoma Gabi
Trailer: Ofner Gergely
Koncepció: Lóky Tamás
Koreográfus/rendező: Juhász Kata

Ajánlatunk


A Liliom Produkció új musical bemutatója nem meglepő módon négy negyvenes gyerekkori barátnő (Alíz, Bella, Petra és Laura) viszontagságairól szól, akik egy Balaton-felvidéki villában töltik ,,lánybúcsújukat”.

A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

A finom erotikával fűszerezett keserédes történet a századforduló Kolozsvárjának egyik jelentős intézményébe, a Gerendás házként elhíresült bordélyba kalauzolja a nézőt.

Kövess minket!


További ajánlataink


De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában! A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból.

Egy spanyol kisvárosban eljegyzést tartanak: Mayor Mendoza, a helyi polgármester férjhez adja lányát, Catarinát José Riverához. Az esemény azonban váratlan…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!