Program


Modern Art Orchestra

Modern Art Orchestra

Az együttes 2005 októberében, a zenekarvezető Fekete-Kovács Kornél kezdeményezésére alakult, a magyar jazz-, és klasszikus zenei élet legkiválóbb fiatal muzsikusaiból. A korábban a Budapest Jazz Orchestra vezetőjeként ismert trombita művész, zeneszerző célja nem volt más új együttesének létrehozásával, mint a kortárs klasszikus zene, és a jazz határainak áthágása, új hangzások, és stílusok keresése, létrehozása.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2013. július 8. hétfő, 15:00

„Manapság a jazzmuzsikusnak lenni nem pusztán annyit jelent: jazzt játszani. Ez egyfajta hozzáállás a zenéhez… ez az a nyitottság, amivel képes lehet az ember bármit beágyazni a saját zenéjébe, és képes lehet önnmagát beleképzelni mások zenei világába.“ (Fekete-Kovács Kornél)

A kortárs-jazz zenei műhelyként működő együttes rövid életét tekintve is példa értékű tevékenységet folytat. Fennállása óta több mint hét órányi új kompozíció született meg, kifejezetten a Modern Art Orchestra számára íródva. Ez a minden túlzás nélkül rekordnak mondható adat, nem csupán statisztika, de az együttes példa értékű tevékenységét kellőképpen illusztrálja.

Magyar és külföldi vendégszólisták egyaránt előfordultak a Modern Art Orchestra vendégeként: Julian Joseph – a kiváló britt zongorista, vagy Wallace Roney az amerikai trombitás, a magyarok közül Dés László, Szakcsi Lakatos Béla, Vukán György, Gőz László, Oláh Kálmán…

A Modern Art Orchestra koncepciójának másik pillére, a hazai könnyűzenei életben való magas színvonalú, minőségi részvétel. A zenekar nagyszabású produkciókat hoz létre kizárólag saját kompozíciókból és hangszerelésekből alkotva olyan magyar előadókkal, akik szintén a minőségi szórakoztatás mellett kötelezték el magukat. Pl.: Horváth Charlie, Zséda, Szekeres Adrienn, Gábriel, Moór Bernadett.

1. Full Moon
2. Fountain
3. Macedon II
4. Lunar Dance
5. Telling the Truth - Kiss Flóra
6. Ön tetszik nékem - Takács Noémi
7. Variációk egy népdalra
8. Nocturne
9. Sandbox
10. Gloomy Sunday - Takács Noémi
11. I wanna be loved by you - Kiss Flóra
12. 2x2 néha 5 - Noémi-Flóra duett
13. Mr. Hide

Ajánlatunk


Nemzetközi kortárs képzőművészeti vásár

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Boban Marković újra a Müpa színpadán robbantja be az évet!

Kövess minket!


További ajánlataink


Showder Klub LIVE!

SYMBOL Budapest

Szagolj bele kedvenc tévéműsorod felvételének hangulatába, nézd a stand-up sztárokat karnyújtásnyi távolságból és fogyassz tömény humort vágatlanul!

Szalon Nyitány Szép

Vígszínház, Víg Szalon

A Víg Szalont a klasszikus szalonkultúrát újraértelmező Szalon Nyitány című zenés irodalmi esttel nyitja meg a Vígszínház, melyet erre az…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!