Program


Mindenütt férfi

Mindenütt férfi

Iris hamarosan 50 éves lesz. Egy idegen ülteti el a gondolatot a fejében: „Szerezz egy szeretőt.” Mikor regisztrál egy társkereső oldalra, kinyílik Pandora szelencéje és elkezdenek özönleni idegen férfiak üzenetei..

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 28. vasárnap, 18:00

MINDENÜTT FÉRFI 16+
Színes, feliratos, francia vígjáték, 89’
R. Caroline Vignal Sz. Laure Calamy, Vincent Elbaz

„Sehogy.” Így válaszol Iris, mikor az orvos rákérdez hogy mennek a dolgok a férjével. A szavak fájó felismerésként csúsznak ki a száján: mennyi idő telt el azóta, hogy utoljára szeretkeztek? Miközben minden más remek az életében: a párja szereti, van két boldog lányuk, sikeres orvosi rendelőt vezet, gyönyörű otthonban él, és neki vannak a legjobb barátai a világon… De Iris hamarosan 50 éves lesz. Egy idegen ülteti el a gondolatot a fejében: „Szerezz egy szeretőt.” Mikor regisztrál egy társkereső oldalra, kinyílik Pandora szelencéje és elkezdenek özönleni idegen férfiak üzenetei.

Helyfoglalás Filmharmónia bérlettel: https://jegy.hu/seasonpackage

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

A magyar klasszikus rock történelem három ikonikus zenekara egy este egy helyen, az Edda 50. jubileumi műsorával. Bikini Republic Edda 50. Jubiluemi koncert Egy kihagyhtatalan este a rocklegendákkal és a legnagyobb slágereikkel!

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Kövess minket!


További ajánlataink


Hollywood Classics

Győri Filharmonikus Zenekar, Győr Városi Egyetemi Csarnok

Repülj Hollywoodba a Győri Filharmonikus Zenekar filmzenei koncertjével! Hollywood Classics élő filmvetítéssel október 22-én a Győr Városi Egyetemi Csarnokban.

Gyöngyhajú Lány Legendája - OMEGA musical

TBG Production, Pécs Lauber Dezső Sportcsarnok

Gyöngyhajú Lány Legendája - Omega musical október 11-én Pécsen a Lauber Sportcsarnokban! A színpadon 22 ExperiDance táncos, a mikrofonoknál 5…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!