Program


Mikulás a Mintapinty zenekarral

Mikulás a Mintapinty zenekarral

Amikor itt a Tél és minden csupa fehér vagy sár, előjönnek a rossz gyerekek (és persze a jók) -mert már nagyon várják ám a Télapót. És a sok-sok bundás állat, sőt, még a bundás kenyér is, s mind egy kis házból nézik, ahogy kint a farkasordító hidegben hull a hó és csak úgy jönnek-mennek a hegyek! Vérpezsdítő, lélekmelengető téli dalok…  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 6. szerda, 17:00

Mikulás a Mintapinty zenekarral 

Amikor itt a Tél és minden csupa fehér vagy sár, előjönnek a rossz gyerekek (és persze a jók) -mert már nagyon várják ám a Télapót. És a sok-sok bundás állat, sőt, még a bundás kenyér is, s mind egy kis házból nézik, ahogy kint a farkasordító hidegben hull a hó és csak úgy jönnek-mennek a hegyek! Vérpezsdítő, lélekmelengető téli dalok elgémberedett (vég)tagoknak és hangszálaknak (is)!

A koncert után a Mikulás várja a gyerekeket a Kávézóban!

 

Ajánlatunk


Ha létezik abszolút „sztár” a zeneszerzők között, Mozart biztosan ezek egyike kell, hogy legyen. Művein túl személyisége is számtalan alkotót vagy akár csokoládégyárost megihletett – nem véletlenül. Hámori Máté karmester sok vidámsággal mutatja be Mozart változó zenei világát a gyermekkori zsengéktől egészen a Requiem drámájáig.

2024. április 6-tól egészen szeptember közepéig látható a Fővárosi Nagycirkusz tavaszi-nyári showja, ami a „Stars like pins on the sky” címet viseli.

Kövess minket!


További ajánlataink


A Pál utcai fiúk Szép

Vígszínház

A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a…

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

Giuseppe Verdi TRAVIATA Opera két részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!