Program


Micheller MYRTILL - Bonjour Paris!
2

Micheller MYRTILL - Bonjour Paris!

A koncert első felében Micheller Myrtill az aranylemezes Swinguistique formációjával Edith Piaf közismert sanzonjait tűzi műsorára, a zenekarra oly jellemző vidám gipsy swing stílusban

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. március 18. péntek, 19:00

A második részben, eltérő felállású együttes kíséretében, az elmúlt évtizedek népszerű frankofón slágerei csendülnek fel, olyan előadóktól, mint Dalida, Yves Montand vagy Mireille Mathieu. Myrtill gyermekkori vágya teljesült, amikor előbb francia, majd jazz-ének szakon is diplomát szerzett. A nemzetközi elismerések mellett több mint tizenöt éve a hazai zenei szakma közismert és népszerű alakja: negyvennél több lemezen működött közre, kilenc önálló albuma és DVD-je jelent meg.

Rendező: Myrtill Jazz

Ajánlatunk


Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy lavina és magával sodor sok mindent – ha magukat a családtagokat nem is, de sok illúziót, önáltatást, hamis ábrándot.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Kövess minket!


További ajánlataink


ÉVADINDÍTÓ AKCIÓ

az Orlai Produkciónál a Pozsonyi Piknik hétvégéjén!

20-50% kedvezmény a Jegy.hu-n 2024. szeptember 6. 13:00 órától szeptember 8. éjfélig az Orlai Produkció szeptemberi és októberi előadásaira. Új…

Recirquel: Paradisum Szép

Müpa Sátor

A Recirquel legújabb produkciója, a Paradisum Magyarországon a 2024-es Liszt Ünnep programjában mutatkozik be a Müpa Sátorban. Jegyek már kaphatók!

musical Az előadást angol felirattal játsszuk.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!