Program


Michael Jackson Tribute - Exkluzív Meet & Greet Jegy

Michael Jackson Tribute - Exkluzív Meet & Greet Jegy

Aktuális előadások




Légy részese egy egyedülálló élménynek a Michael Jackson Tribute koncerten! Az exkluzív Meet & Greet jegy további különleges lehetőségeket tartalmaz, amelyek garantálják, hogy emlékezetes élménnyel távozz:

 

      •     Közös fotó a backstage-ben: Találkozz a fellépő művészekkel és a show szervezőivel a kulisszák mögött, és készíts egy közös fotót, hogy örökre megőrizhesd ezt a pillanatot!

      •     Privát tárlatvezetés egy különleges kiállításon: Látogass el a Michael Jackson életét és művészetét bemutató exkluzív kiállításra, ahol egy privát tárlatvezetés során megismerheted a legendás előadó történetét és ritka relikviáit.

      •     Limitált darabszámú lehetőség: Ez a jegytípus korlátozott számban érhető el, így csak néhány szerencsés rajongó élvezheti ezt a páratlan élményt!

 

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy közelebbről is megismerd a Michael Jackson Tribute világát, és éld át ezt a varázslatos estét VIP vendégként!

Kizárólag egy megvásárolt jegy mellé vehető korlátozott számban!

Kövess minket!


További ajánlataink


De Profundis - Fülei Balázs karácsonyi zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Joseph Haydn: A teremtés, Hob. XXI:2 Szép

Zeneakadémia, Nagyterem

A Haydneum – Magyar Régizenei Központ zeneakadémiai bérletének első hangversenyén A teremtést a Purcell Kórus és az Orfeo Zenekar szólaltatja…

Várallyay Petra ritka tünemény. Szólófellépéseivel koncerttermeket tölt meg, emellett érzékeny, értő zenei párbeszédet folytat rendszeres vagy alkalmi muzsikustársaival, sőt akár…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!