Program


Michael Jackson Encore Koncert és Kiállítás

Michael Jackson Encore Koncert és Kiállítás

Kapunyitás és kiállítás megnyitó 17:00

Aktuális előadások



Először Magyarországon újra átélheted Győrben az Audi Arénában azt a különleges élményt, amit a legendás Pop Királyának legnagyobb slágerei és mozdulatai nyújtanak.

 
Az Encore, ahogy a név jelentése is, egy ráadás a szimpla hasonmás műsorokhoz képest, hiszen a színpadon az élő zene mellett, vokalistákkal, táncosokkal, artistákkal és más különleges elemekkel keltik életre Michael Jackson életútjának legmeghatározóbb slágereit, mint Billie Jean, Beat It, Smooth Criminal.
 
A Prince Majesty által megalkotott Encore koncert turnét világszerte több 10 ezer rajongó várja, hogy részese lehessen az újraálmodott show élménynek. A nemzetközi turné állomásai között olyan városok szerepelnek majd, mint London, Berlin, München, Róma, Milánó, Párizs, Barcelona, Las Vegas, Dubai és Ázsia számos más országai is.
 
A koncert előtt egy páratlan kiállítást tekinthet meg az Aréna előterében. A kiállítás lehetőséget kínál arra, hogy részletesen felfedezze a popzene királyának páratlan életútját és eddig ismeretlen oldalait. A tárlat bemutatja Michael Jackson arany- és platinalemez díjait, eredeti aláírásait és személyes kéziratait, amelyek közvetlenül kaliforniai dolgozószobájából származnak. Kiemelt figyelmet kapnak Michael ikonikus ruhadarabjai is, például az elmaradhatatlan fekete kalap, a több ezer Swarovski kristállyal borított kesztyű és zoknik, amelyek különleges fényükkel varázsolják el a látogatókat. Ezen kívül megtekinthetők olyan további ruhadarabok, amelyeket Jackson videóklipekben, koncerteken és magánéletében viselt, ezzel még közelebb hozva a legendás előadó világát.

 

Kövess minket!


További ajánlataink


Liszt: Szent Erzsébet legendája - A Liszt Ünnep nyitókoncertje / LISZT ÜNNEP 2024 Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Liszt Ferenc "Szent Erzsébet legendája" oratóriumával indul a 2024-es Liszt Ünnep. Magával ragadó nyitókoncert a klasszikus zene kedvelőinek!

De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Tamás Gábor élő koncertje az Uránia színpadán november 3-án 17 órakor. Közreműködik: Gríz zenekar, Nagy Lili, Járási Nóra

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!