Program


Mi van ott, ami nincs (ott)? – Képfelfedezés kitakarással | Családi alkotósarok

Mi van ott, ami nincs (ott)? – Képfelfedezés kitakarással | Családi alkotósarok

Aktuális előadások



Mi van ott, ami nincs (ott)? – Képfelfedezés kitakarással
Családi alkotósarok SÓVÁRADI Valéria és FABRICIUS Anna kiállításához kapcsolódóan

Fedezd fel a láthatót és a láthatatlant! A családi alkotósarok folyamán a gyerekek és felnőttek kollázsokat készíthetnek grafikai gesztusokkal és saját fényképemlékekkel. A kitakarás technikájával lesz lehetőség alkotni, ábrázolva a nem láthatót vagy csak sejthetőt. A résztvevők így közelebb kerülhetnek a kiállító művészek vizuális gondolkodásmódjához, ahol a hiány is jelentőséggel bír.

> Megkérjük a résztvevőket, hogy lehetőség szerint előre küldjék el a regisztrációval együtt saját analóg vagy digitális fényképemlékeiket, amelyeket a Galéria munkatársai kinyomtatnak a foglalkozás előtt. A helyszínen is van mód a fotókról fénymásolatokat készíteni. 

A foglalkozást vezeti: Schopp Ildikó művészetpedagógus

> Időpont: 2024. október 26. (szombat) 10:00–11:30
> Helyszín: Hegyvidék Galéria, 1126 Budapest, Királyhágó tér 10.

> A programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékukat 2024. október 25-én, pénteken, 18 óráig jelezzék az info@hegyvidekgaleria.hu e-mail címen vagy a +36 1 225-7160-as telefonszámon.

Részvételi díj: 1000 Ft/gyermek, hegyvidéki lakosoknak: 500 Ft/gyermek. Kísérőknek ingyenes.
Jegyek kaphatók a https://hegyvidekgaleria.jegy.hu/ oldalon, valamint a Hegyvidék Galériában. Az eseményre érkezéskor a Hegyvidék kártya felmutatása kötelező!

Fotók // SÓVÁRADI Valéria: ATTRIBÚTUM I. (részlet), 1998; litográfia, papír, 50 x 70 cm; FABRICIUS Anna: Vakfolt 7. (részlet), 2024; fotó etching papírra nyomva, indigó, akril, egyedi darab, 70 x 50 cm

Kövess minket!


További ajánlataink


TVRTKO a Föld körül

Országosan

Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Az Országos Egyéni Slam Poetry Bajnokságot 2023-ban, üstökösként feltűnve, Friss Benjámin nyerte meg a Trafóban. Nagy sikerrel képviselte országunkat a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!