Program


Mi, együtt! - családi kapcsolataink pszichológiája

Aktuális előadások



L. Stipkovits Erika klinikai szakpszichológus, több évtizedes tapasztalattal rendelkezik családi, párkapcsolati és életvezetési problémák feltárásában és kezelésében. Terapeutákat, személyiségfejlesztő szakembereket tanít, rendszeresen publikál és országszerte tart előadásokat. Az Integratív Pszichoterápiás Egyesület elnökségi tagja, a Személyiségfejlesztők Országos Egyesületének elnöke, Személyiségfejlesztő Akadémia alapító-igazgatója és számos a családi kapcsolatainkat „kigubancolni segítő” könyv szerzője.  

 

Ősszel Mosonmagyaróváron tart előadást arról, hogy hogyan is működünk MI, együtt, családként.

 

Az előadáson a következőkről lesz szó:

 

Családi rendszerünkben láncban kapjuk a szüleinktől az életünket, s vele együtt az életünk árat, melyek azok a mintázatok - benne minden „jó” és „rossz” - amelyeket „kéretlen örökségül” kapunk. 

 

Az előadás áttekinti a családi kapcsolatok minden szintjét, hogy jobban értsük a családban elfoglalt helyünket, kapcsolódásainkat, és azt, hogyan lehetünk képesek tiszteletet adni egymásnak, hogy megtiszteljük vele saját életünket. 

 

  • Bemutatja a család alapjának, a párkapcsolatunknak legfőbb kérdéseit, s azt, hogyan szívjuk magunkba születésünk pillanatától kezdve a szülői viselkedésmintákat, amik meghatározzák, hogyan tudunk szeretetet adni és elfogadni, miként kezeljük a konfliktust, vagy épp a szülői szerepünket, amiben mindenki a legjobbat akarja, de nem mindig azt, és úgy adjuk, amit, és ahogy akarjuk. 

  • Kitér az előadás a leghosszabb kötelékünk, a testvérkapcsolataink sajátosságaira, jellemző konfliktusaira gyermek- és felnőttkorban. 

  • Foglakozik a kamasz családtag helyzetének speciális kérdéseivel, valamint a generációk (nagyszülő-szülő-unoka) közti játszmák, konfliktusok mélylélektanával.

 

Az előadás legfőbb célja megláttatni, hogy a hozzánk közel állók – gyerekek, szülők, nagyszülők, testvérek, társak – és önmagunk elfogadásával mi, együtt tehetünk legnagyobb értékeinkért, a kapcsolatainkért - s az ehhez szükséges bölcsességet, pozitív energiát, erőt mindenki magában hordozza.

 

Kapunyitás: 17:30

Előadás kezdete: 18:00

Előadás időtartama: 90 perc

 

Kövess minket!


További ajánlataink


Pál Feri aktuális előadásának középpontjában az a kérdés áll, hogy vajon minden jogos sérelmünk, fájdalmunk, hiányunk ellenére tudjuk-e igazán szeretni…

Alkoss saját képregényt! A workshop támogatója a Topjoy. A résztvevők kupakokban talált üzenetekből inspirálódva alkotnak saját történeteket.

A gurujóga gyakorlat jelentése Láma Ole Nydahl meghívására Budapestre látogat Dzsamgön Kongtrul rinpocse, a tibeti buddhizmus Karma Kagyü hagyományának egyik…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!