Program


Mesterséges intelligencia - Dr. Rab Árpád előadása

Mesterséges intelligencia - Dr. Rab Árpád előadása

2024. október 8-án, 18 órától Dr. Rab Árpád - Jövőképek, jövőformálás az emberi és a mesterséges intelligencia című előadását tekinthetik meg a KMO Művelődési Központban.

Aktuális előadások



Dr. Rab Árpád digitális kultúra szakértő előadásából megtudhatjuk, hogyan hat egymásra a technológia és a társadalom? Hogyan reagál az emberiség a kihívásokra, és milyen kihívások állnak előttünk? Az előadás a technológia megoldóértékéről, az emberiség alkalmazkodóképességéről, a helyes kérdésekről, és a jövő formálásának lehetőségeiről szól.

Kövess minket!


További ajánlataink


A nőiség megőrzése a változókorban - Problémák és természetes megoldások Ajánlom minden NŐnek ezen előadáson való részvételt!

Nehezen megszerzett egyensúlyunkat könnyen elveszíthetjük, aminek oka lehet valamilyen külső változás, trauma, de akar belső átalakulás is, amelyet nem mi…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!