Program


Melletted
10

Melletted

A Grund Színház legújabb, érzelmi kapcsolatokra fókuszáló improvizációs előadása.
 több...

Aktuális előadások




Tudva tudjuk, hogy az ember társas lény. Elemi ösztönünk, hogy párba rendeződjünk, belénk van kódolva az a sejtszintű késztetés, hogy megtaláljuk a másik felünk. Ennek az ősi vadászatnak az égisze alatt történik minden.

Mitől lesz valakiből Nagy Ő? Miért költöznek pillangók a hasunkba és aztán hova mennek? Mi a szeretet mértékegysége? Mennyit áldoznánk fel egy kapcsolatért? Meg lehet-e teljesen ismerni a másikat? Hogyan tükröződünk vissza egymásról? Mi tart össze, vagy épp bont meg egy kapcsolatot? Egyenlő-e a Te meg Én a Mi-vel?

Többek között ezekre a kérdésekre fogjuk keresni a válaszokat, miközben célunk egy minden eddiginél intimebb, nyersebb és lecsupaszítottabb formában megtenni ezt. Melletted című előadásunkban a felszín alatti igazságokra szeretnénk rávilágítani. Felfedezni a csendek szövettanát, a pillantások anatómiáját, az érintések mögött meghúzódó szándékokat, vagy épp a ki nem mondott szavak súlyát. Természetesen mindezt improvizálva.

A Melletted az emberi kapcsolatok komplexitását ünnepli. A szerelemhez és szeretethez fűződő érzelmeink ambivalenciáját. Azt, amikor rózsaszín és azt is, amikor nagyon fáj. A szenvedélyt, a romantikát, a szexuális vonzalmat. Az elmúlást, a hiányt, vagy épp azt, amikor meghasad.
Gyere és osztozz a jóban és a rosszban! Melletted vagyunk.

Rendező:
Andrew Hefler

Az előadás hossza 70-80 perc (szünet nélkül).

Kövess minket!


További ajánlataink


Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!