Program


Megmozdul a szöveg - Bűn és erény

Megmozdul a szöveg - Bűn és erény

A playback, az improvizációs színház olyan formája, amely az interaktivitást, a történetmesélést állítja az előadás középpontjába: a nézők hangulatokat, életérzéseket, történeteket, álmokat osztanak meg, amelyeket a társulat zene kíséretében az adott pillanat ihletére játszik el.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 14. hétfő, 19:00

Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy az előadás hossza 2 óra szünet nélkül! Az előadás interaktív, a közönség bevonásával zajlik.

„Megtörtént, holott nem követtem el; és nem történt meg, holott elkövettem.

Egy tiszta nő. A hét főbűn, és a hét erény. Fel tudod sorolni, vagy mindig kimarad egy, mint a hét törpéből? Kevélység, irigység, harag, lelki restség, fösvénység, torkosság, bujaság. Az érem másik oldala pedig: alázat, jóakaró szeretet, szelídség, adakozás, mértékletesség, tisztaság. Nagymama intelmei, a templom csendje. Csalni és csalva lenni. Eltusolni. Tükörbe nézni, tisztán vagy homályosan? Ártatlan bűnös és bűnös ártatlan – bennünk, vagy csak bennetek? Szálka és gerenda. A lelkiismeret hallgatása, vagy ítélete. Megengedés magaddal és másokkal. A sorrend bűne és erénye.

Itt is vannak határok? Itt is egyértelmű? Ha egy fegyver a színpadod van az el is dördül egyszer. Bunuel öldöklő birkaangyalai vonulnak, bután és fenségesen. Emlékeztek a Milarepa-verzióra? Lőjetek! Hát nem értitek, hogy én is természetes halállal szeretnék meghalni!”

Közreműködők:

Játékmesterek: Heves Andrea, Takács Máriusz, Tóth Attila (Ricsi)

Színészek: Babinchak Atanáz, Sirkó Eszter, Tóth János Gergely

Játszók: Brányi Csilla, Kurtán Klára, Solymos Tamás, Szabó Ildikó, Tóth Brigitta

Írók: Kipke Ágnes, Ötvös Melinda és a klasszikusok

Zenész: Abonyi Dávid, Katona Dóri Julis

Esemèny plakàt, grafika: Karsa Patrik.

A történetekre inspirálódó festő: Hartai Zsuzsa textilművész

Esőhelyszín: Testőrpalota

A jegy felmutatásával ingyenes a parkolás a Várkert Bazár mélygarázsában 3 órára (behajtás a Szarvas tér felől) a szabad helyek függvényében. A garázsból való kihajtáshoz a parkolójegyet érvényesítse az előadás jegypénztárában.

Ajánlatunk


Richard Wagner A BOLYGÓ HOLLANDI Opera három felvonásban, német nyelven, magyar, angol és német felirattal

Mondd meg, hogy imádom a pesti nőket - Gyönyörű ének, csodálatos dallamok, látványos táncjelenetek egy eredeti magyar operett-mulatságban. Bemutató: 2020. október 23.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Kövess minket!


További ajánlataink


MAJDNEM SZILVESZTER - Szentpéteri Csilla és Vendégei

Erkel Színház

Fergeteges, varázslatosan látványos évzáró show Szentpéteri Csillával és Vendégeivel! Világslágerek, klasszikusok mai műfajokkal ötvözve, vérpezsdítő táncok, stand-up, zenére komponált filmek…

ANDRÉ RIEU

MVM Dome

André Rieu, a világhírű "keringőkirály" Johann Strauss Zenekarával és nemzetközi szólistákkal 2025-ben visszatér Budapestre, hogy egy látványos új show-val nyűgözze…

Radnóti Miklós és Gyarmati Fanni belső világa elevenedik meg Vecsei H. Miklós és a zenészekből, képzmőművészekből álló Q JÚB nevű…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!