Program


Magyar Állami Népi Együttes - Nagyvárosi Vándorok *

Magyar Állami Népi Együttes - Nagyvárosi Vándorok *

DÉLUTÁNI NYUGDÍJAS ELŐADÁS! A "Nagyvárosi Vándorok" egy olyan színházi élményt nyújtó zenekari koncert, amelyben a zene, tánc és a vizuális elemek egyedülálló összhangja magával ragadó és különleges utazásra invitálja a közönséget múlt és jelen között.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 29. péntek, 15:00

DÉLUTÁNI NYUGDÍJAS ELŐADÁS!

A "Nagyvárosi Vándorok" egy olyan színházi élményt nyújtó zenekari koncert, amelyben a zene, tánc és a vizuális elemek egyedülálló összhangja magával ragadó és különleges utazásra invitálja a közönséget múlt és jelen között.
Az előadás helyszíne egy szimbolikus tér, amely a zenével együtt folyamatosan változik. A közönség egyszerre érezheti magát hazánk nagyvárosaiban, egy vidéki étteremben, erdélyi faluban, balkáni táncmulatságon vagy akár egy amerikai jazz klubban.
A műsor középpontjában Radics Ferenc prímás és zenekara áll, akik hihetetlen virtuozitással szólaltatják meg hangszereiket, és képesek a városi cigányzene nagy múltú hagyományait még interpretálni, itt a XXI. század elején.
A zene mellett a tánc is fontos szerepet kap a műsorban: a táncjelenetek színpompás kavalkádja a hagyomány és az innováció összefonódását mutatja be.
A nagy ívű zenei tablót a Magyar Állami Népi Együttes táncosai hagyományos és modern táncelemekkel, változatos és sokszínű koreográfiákkal teszik még izgalmasabbá. A magyar néptánc vibráló ritmusai és a kirobbanó energiájú cigányzene összefonódása által a produkció egyfajta kulturális barangolás a városi pezsgés, és a hagyományos vidéki élet között.
A tánckoncert folyamán a néző a nagyvárosi vándorok útjának részese lesz, melyet humoros és mély érzelmi pillanatok váltakozása szakít meg, de az út végén feledhetetlen élménnyel, és mosollyal gazdagodva térhet haza.Az előadás időtartama: ~ 70 perc (1 részben)

 

Ajánlatunk


A BALATURNÉ újabb állomása a balatonboglári Kultkikötőben.

Olaszország, Ancona, mámorító tavasz, szerelem, pikáns humor és gyönyörű örökzöld olasz dallamok!

„Szép nyári nap / Foltos farmerek az út mentén / Szép nyári nap / Sokan vándorolnak úgy, mint én…” – hangzik fel a Neoton Vándorének című, sokaknak ismerős slágere a Veres 1 Színház előadásában.

Kövess minket!


További ajánlataink


Honeybeast – Cinema Trip - Zenés utazás 3D-ben Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény,…

A Szépség Forradalma

Benczúr Ház Kulturális Központ

Nyáresti koncert a Danubia Zenekarral. Műsoron Mozart és Dvorak művei.

A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!