Program


Maffia Swing 'N' Roll
3

Maffia Swing 'N' Roll

Egy igazán üdítő és minden nemében szórakoztató estével ajándékoz meg bennünket a Maffia Swing tánccsoport. A tánc show attól érdekes, hogy nem pusztán táncok lazán egymásba kapcsolódó láncát láthatjuk, hanem egy izgalmas gengsztertörténet jelenítődik meg a színpadon a szemünk láttára.

Aktuális előadások



A 2x50 perces produkció az 1920-as évek Amerikájába kalauzolja a nézőket, s közben rendíthetetlenül szólnak a műfaj legnagyobb, legismertebb, legszórakoztatóbb zenéi. Kiváló koreográfiával, páros táncokkal jelenítődik meg a történet, mely egy amerikai városba kalauzol el bennünket. Matrózok érkeznek a bárba, az este fényeibe, s már az első italozás közben kizsebelik őket a pub csábos hölgyei. A megszerzett pénzt a kisváros maffiafőnökének kell átadniuk, de egyikük magának is akar a pénzből. A törvényt szegő ifjú nőre halál vár, ám az események sorozatában szépen kibontakozik egy szerelem. S mint ahogy ez lenni szokott, a nagybetűs szerelem mindent megváltoztat, még a történet további menetét is.
 
Az előadás 12 éves kor felett ajánlott.

Kövess minket!


További ajánlataink


GOURMET NIGHT

Etele Cinema

Gourmet Night - Gourmet vacsora prémium moziélménnyel
Készen állsz egy igazán exkluzív élményre? Október 17-én bemutatjuk az első Gourmet…

Az ország legtapasztaltabb protokoll szakembere azokról az illemszabályokról beszél, amik megkönnyítik a hétköznapi együttélésünket, de az üzleti életben is előnyünkre…

Szereplők: Schell Judit, Mészáros Béla, Jordán Adél, Dr. Piczkó Katalin

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!