Program


Maestro - Improvizáció életre halálra!
10

Maestro - Improvizáció életre halálra!

A Maestro az az improvizációs színházi előadás, amiben az est során a rendező azon dolgozik, hogy a színészek minél nagyobb bajba kerüljenek és változatos jelenetek sorozatával küzdjenek a játékban maradásért.

Aktuális előadások





Az előadás szerkezete egyszerű. A színészek véletlenszerűen kerülnek egy jelenetbe, amelyet a rendező és a nézők kívánságának megfelelően, legjobb tudásuk szerint megvalósítanak, majd a nézők pontoznak. Ilymódon vannak, akik menetközben pontjuk alapján kiesnek, mígnem végül valaki, - aki az est során a legtöbb pontot gyűjtötte - megnyeri a játékot. Ő lesz a Maestro.

Nemzetközi szinten ez az egyik legnépszerűbb kiesős-versengős formátum, amely Magyarországon csak a Grund Színház repertoárjában szerepel – több mint 10 éve.

Rendező: Andrew Hefler
Zenekar: Badics Márk és Benkő Dávid

Kövess minket!


További ajánlataink


ÉVADINDÍTÓ AKCIÓ

az Orlai Produkciónál a Pozsonyi Piknik hétvégéjén!

20-50% kedvezmény a Jegy.hu-n 2024. szeptember 6. 13:00 órától szeptember 8. éjfélig az Orlai Produkció szeptemberi és októberi előadásaira. Új…

Carmen

Budapesti Operettszínház

Szenvedély, csábítás, szerelem, vértpezsdítő zene, káprázatos látványvilág. Frank Wildhorn musicalje Homonnay Zsolt rendezésében az Operettszínház szeptemberi műsorán!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!