Program


LOVASI: LETEHETETLEN

LOVASI: LETEHETETLEN

’Egyszálgitáros’ műsorában 35 éves dalszerzői munkásságából válogat Magyarország egyik nagy hatású dalszerző – szövegírója.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 4. csütörtök, 20:00

LOVASI: LETEHETETLEN

Az előadás során a szólólemezek (Bandi a hegyről, 2001 // Tűzijáték délben, 2019 // Grand Hotel Halmahera, 2021) dalai mellett Kiscsillag- és Kispál és a Borz-számok is megszólalnak egy bensőséges, „mesélős” estén.

A 2017-es Aréna életmű koncert után határozta el, hogy sokrétű munkásságát – szólólemezek, különböző zenekarok számára írt dalok – egy csokorba fűzi, és önálló estként mutatja be. Gyakran ezeken az esteken kerülnek bemutatásra először új dalai is. LOVASI András a Letehetetlen című műsora gazdag dalterméséből válogat személyes történetekkel és sok humorral.

LOVASI dalai és szövegvilága jelentős hatással van a mai magyar könnyűzenei szerzők sokaságára. Az „egy szál gitáros” műsora sokkal szövegközpontúbb, mint egy zenekaros koncert A szólólemezek anyagai mellett felcsendülnek jól ismert Kispál és a Borz- és Kiscsillag-dalok is.

Nemcsak Kispál rajongóknak ajánljuk!

Ajánlatunk


A New York-i Broadway-ról Londonba és most Budapestre Erkel színház – 2025. jan. 11.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Kövess minket!


További ajánlataink


ÉVADINDÍTÓ AKCIÓ

az Orlai Produkciónál a Pozsonyi Piknik hétvégéjén!

20-50% kedvezmény a Jegy.hu-n 2024. szeptember 6. 13:00 órától szeptember 8. éjfélig az Orlai Produkció szeptemberi és októberi előadásaira. Új…

Lajtha Fesztivál

Lajtha Ház, Bicske

Komoly- és népzenei koncertek, filmkülönlegességek és családi programok várják a közönséget szeptember 6-8. között a magyar géniusz emlékének szentelt Lajtha…

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!