Program


Lily Gasc koncert

Lily Gasc koncert

Lily Gasc 11 éves kora óta Lausanne-ban él. Ír, komponál és énekel, intim szövegeket melankolikus és szikrázó dallamokra, bánatokat acélos csillogásban.
A koncert a magyarországi Svájci Nagykövetség támogatásával jött létre.
 több...

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 9. szerda, 18:00

Lily Gasc koncertje 
Francia intézet auditóriuma 
18 óra 
Lily Gasc 11 éves kora óta Lausanne-ban él. 11 éves kora óta hallgatja a Couleur3-t, minden lehetséges koncertre elmegy a Romandie, a Docks, a Bourg és az RTS 15 stúdióba, minden születésnapján jegyet kér a Paléo, a Montreux Jazz és az Eurockéennes fesztiválokra, és miután letette az érettségit, a szülői nyomástól megszabadulva mindent belead a szenvedélyének! Ír, komponál és énekel, intim szövegeket melankolikus és szikrázó dallamokra, bánatokat acélos csillogásban.

A koncert a magyarországi Svájci Nagykövetség támogatásával jött létre.Concert de Lily GascAuditorium de l'Insitut français
18h

Lausannoise depuis ses 11 ans, Lily Gasc vit son adolescence en musique, elle écoute Couleur3, se rend à tous les concerts possibles au Romandie, aux Docks, au Bourg et au studio 15 de la RTS, demande des billets pour les festivals Paléo, Montreux Jazz et Eurockéennes à chacun de ses anniversaires et une fois son bac en poche, libérée de la pression parentale, donne tout à sa passion !Elle écrit, compose et chante, des textes intimes sur des mélodies mélancoliques et pétillantes, des chagrins en paillettes trempées d’acier.

L’événement a été réalisé avec le soutien de l’Ambassade de Suisse en Hongrie.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán – zenés játék –

Kövess minket!


További ajánlataink


MICHAEL®

Szeged Városi Sportcsarnok, Erkel Színház

MICHAEL® - THE MICHAEL JACKSON SHOW FROM LONDON WEST END
Angliai turnéját megszakítva érkezik Magyarországra a londoni West Endről…

Fenyő Miklós gondolt egy nagyot! Legnépszerűbb slágereit, bravúros új hangszerelésben, ezúttal swing stílusban hallhatja a közönség, mégpedig a Budapest Jazz…

Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!