Program


Kultúrkorty

Kultúrkorty

Kultúrkorty (vol 2.)
A nagy érdeklődésre való tekintettel a MODEM és a Déri Múzeum októberben ismét színes programokkal várja négy csütörtöki estén a kikapcsolódni vágyókat.
Az első időpont: 2023. október. 26. 18 óra
Jegyár: 4900 Ft, amely teljeskörűen tartalmazza a programokat a Déri Múzeumban és a MODEM-ben, valamint egy borkóstolót.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 23. csütörtök, 18:00

Az őszi Kultúrkorty programkínálata:

A Déri Múzeumban „Minden pénzt megér!” társasjátékban vehetnek részt az érdeklődők, majd egy „Egyszeri és megismételhetetlen” programon különleges erdélyi pénzgyűjteményekkel találkozhatnak. Megismerhetik az Erdély művészete a két világháború között című kiállításon „Erdély festészeti kincseit”, és „A föld mélyének titkait kutatva” rábukkanhatnak értékes újkőkori régészeti leletekre is.

Az utazás következő megállója a MODEM épülete, ahol a vendégek egy exkluzív műtárgyrakTOUR-on beleshetnek az intézmény rejtett oldalába, egyenesen a színfalak mögé. Mindeközben a MODEM gyűjteményének intézményen belüli állandó tárlatát, a Vonal Mentén-t sem hagyjuk ki. Ha pedig a múltba utaznának, a történelem és az igazság kapcsolatát is felfedezhetik az Esterházy-család történetén keresztül, Esterházy Marcell: TIMELINES kiállításán.

A Kultúrkorty őszi borélményeit két profi szakember, Kovács Pál borakadémikus és Vállai Béla sommelier-borkurátor közreműködésével, illetve Magyarország egyik legnagyobb borkereskedése, a borbolt.hu boraiból tematikusan válogatva tennénk teljessé. Emlékezetes ízek, érdekes történetek a borokról és készítőiről a csodálatos magyar borkultúra legújabb felvonásában.

Október 26. – Novák Ádám történész, Déri Múzeum (Minden pénzt megér!), Kovács Edward kurátorasszisztens, MODEM (Esterházy Marcell:TIMELINES), Vállai Béla: Barangolás Burgerlandi és a Soproni Borvidéken, ahol az Esterházyak jóvoltából a borászat is jelentősen fejlődött.

November 9. – D. Szabó László régész, Déri Múzeum (A föld mélyének titkai), Vizi Kata ügyvezető, MODEM (MűtárgyrakTOUR), Süli-Zakar Szabolcs művészeti vezető, MODEM (Vonal Mentén), Vállai Béla: Balatoni Borrégió

November 16. – Fodor Éva művészettörténész, Déri Múzeum (Erdély festészeti kincsei), Vizi Kata ügyvezető, MODEM (MűtárgyrakTOUR), Süli-Zakar Szabolcs művészeti vezető, MODEM (Vonal Mentén), Kovács Pál: Pannon Borrégió

November 23. – Novák Ádám történész, Déri Múzeum (“Erdély Exclusive”, a kiállításban nem látható erdélyi pénzek szemléje), Don Tamás vezető kurátor, MODEM (Esterházy Marcell: TIMELINES), Vállai Béla: Barangolás Burgerlandi és a Soproni Borvidéken, ahol az Esterházyak jóvoltából a borászat is jelentősen fejlődött.

Jegyár: 4900 Ft, amely teljeskörűen tartalmazza a programokat a Déri Múzeumban és a MODEM-ben, valamint egy borkóstolót.

A látogatók részvételükkel elfogadják, hogy az esemény során hang- és képfelvételek készülnek, amelyeket a MODEM és a Déri Múzeum felületein promóciós céllal felhasználhatunk.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és a teátristák fantáziája.

Kövess minket!


További ajánlataink


Évadnyitó koncert a Karmelitában Szép

Karmelita, Beethoven-terem

A Karmelita koncertsorozat nyitó alkalmán egy régi hagyományokra épülő, ma mégis kuriózumnak számító műfajjal, a némafilmre történő orgonaimprovizációval ismerkedhet meg…

MICHAEL

Szeged Városi Sportcsarnok, Erkel Színház

MICHAEL - THE MICHAEL JACKSON SHOW FROM LONDON WEST END
Angliai turnéját megszakítva érkezik Magyarországra a londoni West Endről…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!