Program


Kultúrházi estek - Önismeret a szekrényedben Mengyán Eszterrel

Kultúrházi estek - Önismeret a szekrényedben Mengyán Eszterrel

Mengyán Eszter - Önismeret a szekrényedben.

 több...

Aktuális előadások



Fedezd fel önmagad a ruháid tükrében Mengyán Eszter segítségével egy különleges eseményen, ahol a gardróbod tartalma segít feltárni személyiséged mélyebb rétegeit. Az esemény fókuszában a fenntartható öltözködés, az öntudatos stílusválasztás és az önismereti gardrób kialakítása áll. Eszterrel Kovács Annabella beszélget, és többek között olyan témákat érintenek, mint a fenntartható divat alapelvei (etikus ruhagyártás, a tudatos vásárlás), valamint önismereti kérdés a ruhatárunkon keresztül.

Mengyán Eszter a magyar fenntarthatósági szakértő, divatújságíró és blogger, aki főként a környezettudatos divatra hívja fel a figyelmet. Munkájában az etikus divat, a fenntartható öltözködés és a tudatos vásárlás témáit népszerűsíti, célja a környezeti terhelés csökkentése a divatiparban. 

Továbbá Eszter színtanácsadással, testalkatelemzéssel és coach munkájával segít az embereknek megtalálni a számukra tökéletes és magabiztosságot adó öltözködési stílust, és ezzel tudatosabb vásárlása ösztönzi ügyfeleit. 

Az esemény célja, hogy a résztvevők felismerjék: a tudatos öltözködés nemcsak környezettudatos döntés, hanem egyfajta önismereti utazás is, amely segít jobban megérteni saját stílusukat és szükségleteiket

Kövess minket!


További ajánlataink


Előadás arról a 23.000 gyerekről és a velük dolgozókról, akik mindentől távol, a társadalom szeme elől elzárva élnek. Akiknek nem…

Kerüljünk közelebb egymáshoz! Vendégek: Steigervald Krisztián – generációkutató Lauter Adrienn – pszichológus, mediátor

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!