Program


KÜLÖNLEGESSÉGEK A KISKERTEKBEN

KÜLÖNLEGESSÉGEK A KISKERTEKBEN

A BIOLÓGIAI SOKFÉLESÉG / BIODIVERZITÁS MEGŐRZÉSE

Gyócsi Zoltán előadása

Aktuális előadások



A biodiverzitás megőrzése és továbbfejlesztése, a jelen és a jövő nagy feladata. Ez a szemlélet hatja át teljes egészében Gyócsi Zoltán hobbiként űzött kertészkedését. Ennek szellemében szerzett be új és régi /hagyományos/ növényfajokat és fajtákat az elmúlt évtizedekben, hiszen a kertek minden időben a különleges növények gazdag "tárházai", egyfajta génbankjai is voltak. Természetesen az érdekességük mellett legalább annyira fontosak a növények táplálkozási, táplálkozás élettani hatásai, valamint a szépségük nyújtotta esztétikai öröm is.

Kertjében fellelhető különlegességek közül Zoltán bemutatja az édesburgonya/batáta négy fajtáját, a jamgyökért, a perui földicseresznyét, a tomatillot, kb. nyolc fajta paradicsomot (igazi különlegességeket) öt fajta paprikát, török salátát, szilkesarkot, hokkaido sütőtököt, fügét, hat fajta almát, s mindezeken kívül régi fűszernövényeket, gyógynövényeket, valamint olyanokat is, amelyeket mások gyomnak tekintenek, míg számunkra haszonnövények is!

Kövess minket!


További ajánlataink


Mihályi Réka énekesnő ezúttal is az óvodás korosztály gondjai és örömei felé fordul dalaiban, és persze a színpadon két bábművész…

Kalandos táncszínjáték Fekete István A koppányi aga testamentuma című regényének ihletésére

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!