Program


Kulcsár Lajos: Love.hu
7

Kulcsár Lajos: Love.hu

szerelmes vígjáték

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 14. szerda, 20:00

Egy középkorú férfi megismerkedik egy fiatal lánnyal. Idáig semmi különös nincs a dologban. Csakhogy ők egy internetes randi oldalon találkoznak, ahol mindenki másnak mutatkozik, mint aki valójában. Az első titkos randin hamar kiderül, hogy a két embernek nagyon is szüksége van egymásra. Múltjuk van. Közös múltjuk, amiről maguk sem tudtak. És titkaik, amiket szépen lassan felfednek egymás előtt. S így egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Túl közel. Eközben pedig a pikáns, szórakoztató, pörgős komédiáról is kiderül, hogy egy bölcs, ritka mély és pontos emberismeretről tanúskodó történetet rejt magában.
Alig születik olyan új magyar vígjáték, ami tökéletesen ismeri a szórakoztató műfaj sajátosságait, ami egyszerre szolgálja a színészeket – mert igazi, hiteles, játszható szerepeket kínál nekik – és a közönséget, aki szomjazza a színvonalas szórakoztatást és a jó történeteket. Kulcsár Lajos színdarabja ilyen.

A Fórum Színház szerelmes vígjátékában két kiváló színész talál egymásra: Kiss Anna Laura és Németh Kristóf nemcsak a színpadról, de a legsikeresebb magyar tévésorozatokból is ismerőseink.
A darab rendezője, a színész-rendező Lengyel Ferenc (aki Németh Kristófot megelőzően játszotta a Férfi szerepét), szintén nagy népszerűségnek örvendő művész mind a színházszeretők, mind a tévénézők körében.

Szereplők
Nő........................ KISS ANNA LAURA
Férfi..................... NÉMETH KRISTÓF

Alkotók
Díszlet, jelmez: Kovács Yvette Alida
Dramaturg: Deres Péter
Rendező: LENGYEL FERENC
Producer: NÉMETH KRISTÓF

Az előadást 14 éven felüliek számára ajánljuk!
A változtatás jogát fenntartjuk!

A program/előadás a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


Vidám és látványos musical az igaz barátságról, az összetartozás erejéről, ami még a legváratlanabb helyzetekben is segítő útitársunk lehet.

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Kövess minket!


További ajánlataink


Hogyan nevezzelek?

Belvárosi Színház

"A Hogyan nevezzelek? egyszerűen kötelező vígjáték." (Excessif)
"Szenzációs és felettébb szórakoztató vígjáték, akár ismerjük a darabot, akár nem." (Positif)

Bagossy Brothers Company

MVM Dome

A közönségcentrikus, energikus koncertjeiről ismert csapat 2025 kora tavaszán ismét visszatér az MVM Dome falai közé, hogy egy újabb, erre…

Különbözőbbek talán nem is lehetnének, Alex és Rupert között mégis minden magától értetődően alakul - ami a lényeget illeti. De…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!