Program


Kuckó sétaösvény Balogh Mariann konduktorral

Kuckó sétaösvény Balogh Mariann konduktorral

7 hótól 4 éves korig ajánlott, hétfőnként 16.00-17.00-ig

„Szeretettel várjuk a legkisebbeket az Eötvös10 Kuckójába!

Aktuális előadások







További programok megtekintéséhez kattintson ide! (8)

 

A kicsik már a mászás megindulásával felfedezésre indulnak, a világ megismerésének vágya sarkallja őket állandó tevékenységre, aktivitásra. Itt, a Kuckóban lehetőségük nyílik ebben a csodálatosan megkomponált, biztonságosan kialakított környezetben kúszni, mászni, gurulni, bukfencezni, ügyesedni. Az inspiráló eszközök és játékok kipróbálására korai fejlesztés területén dolgozó konduktorként buzdítom őket. Babaösvényünket a gyermekek életkorához, motoros képességeihez igazítva kezdeményezek mozgásos utánzó játékokat, közös éneklést, mondókázást, melybe kedvük szerint kapcsolódhatnak.

Belvárosban élünk, a gyermekeink sokkal kevesebb időt töltenek a szabadban, mint a korábbi generációk, így kevesebb egyensúlyi és természetes szenzoros inger éri őket. A játszóterek sokszor túl zajosak és zsúfoltak, pedig a gyermekeknek az önbizalmuk, motivációjuk, kitartásuk, figyelmük fejlődéséhez szükséges a személyes tér. Töltsük meg a Kuckót, járjuk be együtt az ösvényt! A foglalkozások ideje alatt megbeszélhetünk minden kérdést, amely a gyermekek érzelmi biztonságával, pszichomotoros fejlődésével kapcsolatos.”

A sétaösvény házigazdája:

Balogh Marianna, gyógypedagógiai szakvizsgával rendelkező konduktor

Kövess minket!


További ajánlataink


Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!