Program


Kruder & Dorfmeister play The K&D Sessions Live
3

Kruder & Dorfmeister play The K&D Sessions Live

A huszonöt éves jubileumát ünneplő, már bőven milliós példányszám fölött eladott műfaji klasszikus kibővített verzióban jelenik meg újra - rajta Madonna-remixszel is -, a páros pedig élő zenekarral kiegészülve viszi színpadra az általa megalkotott egyedi hangulatpalettát.

Aktuális előadások



A bécsi downtempo színtér legfontosabb duója, és úgy általában a belassult, triphopos, chilles zenék egyik legismertebb párosa, Kruder & Dorfmeister visszatért legfontosabb kiadványához, az 1998-ban megjelent The K&D Sessions című remixalbumhoz, amely arról híres, hogy bár Roni Size-tól a Depeche Mode-on át a Lambig a korszak elektronikus tánczenéjéből nyújt keresztmetszetet, a remixek itt lényegében a vokálhangminták köré épített átdolgozások - mind a K&D saját képére formált dubos, nujazzes, lounge-os verziók. A huszonöt éves jubileumát ünneplő, már bőven milliós példányszám fölött eladott műfaji klasszikus kibővített verzióban jelenik meg újra - rajta Madonna-remixszel is -, a páros pedig élő zenekarral kiegészülve viszi színpadra az általa megalkotott egyedi hangulatpalettát.

DJ, producer: Peter Kruder
DJ, producer: Richard Dorfmeister

dobok - Andreas Lettner
billentyűk - Albin Janoska
ütőhangszerek - Max Kanzler

Rendező: Müpa

1. Fotó: Andreas H. Bitesnich
2. Fotó: Max Parovsky
3. Fotó: Olga Latowa

Kövess minket!


További ajánlataink


Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!