Program


KÖZELEBB - Zenés Kávéházi beszélgetés - Németh Attilával és Serbán Attilával

KÖZELEBB - Zenés Kávéházi beszélgetés - Németh Attilával és Serbán Attilával

A Budapesti Operettszínház folytatja az előző évadban útjára indított "Közelebb" című zenés kávéházi beszélgetés sorozatát, amikor is az Operettszínház legendás alkotói és sztárjai felidézik legszebb emlékeiket, történeteiket a közönség előtt.

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 23. péntek, 19:00

Csak egy kis emlék”... – dúdolta egykor mindenki a legendás zeneszerző, Fényes Szabolcs, a Budapesti Operettszínház hajdani igazgatójának slágerét. 

Tavaly ünnepelhettünk az Operettszínház megalapításának 100 éves évfordulóját, s amióta a közkedvelt műfaj állandó otthonra lelt, gondoljanak csak bele, mennyi minden történt a Nagymező utcai falak között!

Néhány valóban elhalványuló, ám mellettük sok-sok világra szóló emlék: pezsgős premierek, zajos sikerek, pazar fogadások, s mellette nap mint nap önfeláldozó, odaadó készülődés az előadásokra, néhány igazán fontos színházi és emberi pillanat... 

A Budapesti Operettszínház folytatja az előző évadban útjára indított Közelebb című zenés kávéházi beszélgetés sorozatát, amikor is az Operettszínház legendás alkotói és sztárjai felidézik legszebb emlékeiket, történeteiket a közönség előtt.

A következő alkalommal Németh Attila és Serbán Attila lesznek Nádasi Veronika vendégei. Vajon melyek azok a személyes és közös élmények, amelyek összekötik a népszerű művészeket? Kiderül február 23-án pénteken 19 órától, a Kálmán Imre Teátrumban. 

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Rumini újra a Magyar Színház színpadán! A tengerész-kalandregényekből jól ismert Rumini és társai ezúttal ismét nagy bajba keverednek: Ferrit-sziget gonosz úrnőjének életveszélyes kelepcéje várja őket, ahonnét csak fortélyok, leleményesség és önfeláldozó bátorság révén lehet szabadulni.

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának legendáját is.

Kövess minket!


További ajánlataink


Showder Klub LIVE!

SYMBOL Budapest

Szagolj bele kedvenc tévéműsorod felvételének hangulatába, nézd a stand-up sztárokat karnyújtásnyi távolságból és fogyassz tömény humort vágatlanul!

Diótörő

Budapest Kongresszusi Központ

Nincs karácsony Diótörő nélkül! December 22-én Csajkovszkij klasszikusa különleges látványvilággal, az Ukrainian Classical Ballet előadásában kel életre a Budapest Kongresszusi…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. A Pécsi Balett táncművészeinek karakterábrázoló képessége…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!