Program


Kovász

Kovász

Kováts Gergő számos jazz, szabad-, könnyű- és világzenei formációban való közreműködés után 2023-ban elérkezettnek látta az időt arra, hogy megalapítsa saját zenekarát.

Aktuális előadások



KOVÁSZ

Kováts Gergő - szaxofon, basszusklarinét

Pozsár Máté - zongora, szintetizátorok

Dénes Ábel - nagybőgő, gardon

Gyárfás Attila - dob, gong, ring modulátor

Kováts Gergő számos jazz, szabad-, könnyű- és világzenei formációban való közreműködés után 2023-ban elérkezettnek látta az időt arra, hogy megalapítsa saját zenekarát.

Az audio-gasztronómiai expedícióra verbuvált csapat útravalónak belerakott a befőttesüvegébe hard bopot és free jazzt, majd a fermentáció beindulása óta keservessel, sebes fordulóval, lassú magyarossal etette az előtésztáját.

És persze a levegőből is belekeveredett némi hip-hop és funk. A már szépen előemésztett alappal sütik újra a klasszikus recepteket John Coltrane-től Horváth Eleken át Hank Mobley-ig, hogy mindezt a lehető legforróbban tálalják elénk.

Társai ebben a kissé képzavaros kalandban egytől-egyig szakmájuk kimagasló pékviselői:

Pozsár Máté és Gyárfás Attila a jazz elismert szaktekintélyei, szabadabb vonulatának mindenhol jelenlevő és megkerülhetetlen alakjai, nem mellesleg a Zeneakadémia tanárai.

Dénes Ábel fiatal kora ellenére is rutinosan éli műfajokon átívelő életét, többek között a Nagy Emma Quintettel és a Söndörgővel is komoly sikereket ért el.

A zenekar nyár végén rögzítette első stúdióalbumát, amely a BMC Records kiadásában jelenik majd meg, ennek anyagából is hallhatunk részleteket a koncerten.

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg. További részletek és programok: https://felhangolva.hu/

Kövess minket!


További ajánlataink


MAJDNEM SZILVESZTER - Szentpéteri Csilla és Vendégei

Erkel Színház

Ne hagyd ki az év egyik legkülönlegesebb koncertjét december 30-án, a felújított Erkel Színházban! Vérpezsdítő, magas hőfokú atmoszféra, varázslatos és…

ByeAlex és a Slepp - SYMPHONIC Szép

Erkel Színház

Legyél te is része egy felejthetetlen zenei élménynek 2025 januárjában az Erkel Színházban, ahol ByeAlex és a Slepp egy varázslatos…

Tudták, hogy van az évnek egy napja, amikor megnyílik az átjáró az élők és a holtak, az emberek és a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!