Program


konkoi // pianínó / harmónium / elektronika

konkoi // pianínó / harmónium / elektronika

2019-ben született meg Grócz Bence szólóprojektje, a konkoi, melyet a klasszikus zenei tanulmányai és a tíz évig tartó zenekaros fellépései után hívott életre.

Aktuális előadások



Alkotóként egyaránt használ klasszikus és elektronikus elemeket. A gyakran repetitív folyamatzene csendes és lüktető hangzásvilágának váltakozása erős atmoszférát és meditatív állapotot teremt. Művei között egyaránt szerepelnek pianínóra és harmóniumra, illetve analóg szintetizátorra és elektromos zongorára írt darabok.

A K11-ben tartott szólókoncertjén felcsendülnek majd a SLOW BURN pianínó kislemez dalai, lesznek harmóniumra írt művek konkoi közelgő kislemezéről, és a fesztiválszezonban már megszokott elektronikus trackekből is előkerül néhány. 

Kövess minket!


További ajánlataink


ByeAlex és a Slepp - SYMPHONIC Szép

Erkel Színház

Legyél te is része egy felejthetetlen zenei élménynek 2025 januárjában az Erkel Színházban, ahol ByeAlex és a Slepp egy varázslatos…

DEVA - Nyárzáró koncert Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Takács Dorina, vagyis Дeva, üstökösként robbant be a hazai könnyűzenei színtérre. A fiatal előadó élő fellépései során zenekarával együtt varázsolják…

Rúzsa Magdi továbbra is a legnépszerűbb hazai énekesnő. A rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó. A szobakoncert különlegessége, hogy Rúzsa…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!