Program


Koncert a színházban!

Koncert a színházban!

A Petőfi Band a Soproni Petőfi Színház művészeinek zenekara, amely évek óta fellép különböző rendezvényeken, most egy igazán különleges koncerthelyszínen a Petőfi Színházban lépnek fel!

A Petőfi Band tagjai: Simon Andrea (ének, hegedű), Papp Attila (ének, gitárok), Szabó Laci (billentyű, ének, tangóharmonika), és Kiss Noró (ének, gitár).

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 29. péntek, 19:00

Meghívott vendégeik:
• Sárdy Barbi, énektanár, és a színház korrepetitora a Papp&Sárdy zenekar alkotója,
• Kónyai Flórián, Sopron egyik legismertebb hegedűse, aki a nemzetközi zenei színtéren is jelen van, számos produkció és zenekar aktív tagja és több színházi produkció hegedűse
• Molnár Tomy, Ausztriában is tevékenykedő elismert jazz szaxofonos és tanár)
 
A koncert két felvonás, egy szünettel, akár egy színházi előadás, de zenékre épül.
 
A műsor első felvonásában a Petőfi Band saját dalait, és megzenésített verseket adnak elő. A második felvonásban pedig a Soproni Petőfi Színház elmúlt évadjaiból választott zenés darabokból állítottak össze egy műsort. Így elhangzanak majd A padlásból, az AIDA-ból, a Mesés Musicalekből vagy éppen a Bábjátékosból ismert dalok, saját hangszereléssel.
 
A zenekar kiegészül két alaptaggal is, Vida Mihály dobossal, aki a soproni zenei élet megkerülhetetlen ritmus-dob tanára, több zenekar tagja, például a Four Corners, a Sopron Gospel és a Wine O'Clock zenekaroknak is, valamint számos produkció, színházi előadás oszlopos tagja, résztvevője.
 
A másik közreműködő: Lakatos Levente basszusgitáros több soproni zenekar aktív tagja többek között a Betti Mondta zenekar basszusgitárosa. A "Koncert a Színházban" különleges program, tekintve, hogy ritka alkalom, hogy egy zenekar léphet fel a színház színpadán!

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Kövess minket!


További ajánlataink


A Magyarul Szeretjük Zenekar, a magyar zenei korszakok lenyomatát mutatja be önálló koncertestjén szeptember 28-án, este 19.00 órakor a Ram…

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja Szép

Pintér Béla és Társulata, Átrium Színház

"Bizarr szekta közepén találjuk magunkat. Andrást maguk közé fogadják, megtisztul, új életet kezd. Közben a színen másik nyolc narancs és…

Dés László – Geszti Péter – Grecsó Krisztián A PÁL UTCAI FIÚK Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán – zenés…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!