Program


Kockázat - Dr. Szabó G. Gábor bűvész műsora

Kockázat - Dr. Szabó G. Gábor bűvész műsora

Dr. Szabó G. Gábor új interaktív és szórakoztató bűvészműsora pár csomag kártya és néhány kocka segítségével!"

Aktuális előadások



A nemzetközileg is elismert és díjazott Dr. Szabó G. Gábor kártyabűvész vadonatúj, „Kockázat” c. önálló estjén pár csomag kártya és néhány kocka segítségével interaktív és szórakoztató módon teremti meg és segít átélni a gyerekkorból is ismert közös élményt: a Csodát! Tartson velünk és élje át újra vagy talán életében először milyen is a lehetetlen megtapasztalása!

„Inspiratív bűvészet – intelligens embereknek” – ez a Dr. Szabó G. Gábor (www.szabogg.hu) kártyabűvész jelmondata. Gábor, aki közgazdász-kutató (kandidátus, Ph.D.) és life coach, immár 43 éves bűvész-pályafutása során több mint 30 országban mutatta be tudományát, s évek óta osztja meg elméleti és gyakorlati tudását hazai és külföldi kollégákkal, s tart szemináriumokat Európa szerte. Saját mutatványaiból álló változatos versenyprogramjait rengeteg mérvadó hazai és nemzetközi versenyen is bemutatta, többek között különdíjat kapott Európa legjelentősebb close-up (mikro-mágia) versenyén, Londonban. (23rd International Close-up Magic Competition, London, 2006). 2017-ben pedig Corodini Emlékgyűrűt kapott, mely az egyik legrangosabb hazai szakmai elismerés bűvészek számára. Tagja több igen neves nemzetközi szakmai szervezetnek (The Magic Circle (London), IBM TVP for Hungary, a Juan Tamariz nevével fémjelzett, ún. Escorial nevű nemzetközi kártyabűvész-workshop stb.), illetve elnöke, az általa is alapított, 11 éves Figaro Bűvészklubnak. Gábor, több, különböző tematikájú önálló estje mellett, megálmodója, alapítója és házigazdája a Magyarországon egyedülálló „Varázs-Szalon” sorozatnak, melynek 7 év alatt 63 része valósult meg. Rendszeresen fellép hazai és külföldi szakmai rendezvényeken, gálákon, konferenciákon, valamint céges rendezvényeken, illetve tart bűvészetre alapozott csapatépítő tréningeket.

Fotó: Tóth Balázs Fotóstúdió 

Kövess minket!


További ajánlataink


Showder Klub LIVE!

SYMBOL Budapest

Szagolj bele kedvenc tévéműsorod felvételének hangulatába, nézd a stand-up sztárokat karnyújtásnyi távolságból és fogyassz tömény humort vágatlanul!

GOURMET NIGHT

Etele Cinema

Gourmet Night - Gourmet vacsora prémium moziélménnyel
Készen állsz egy igazán exkluzív élményre? Október 17-én bemutatjuk az első Gourmet…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!