Program


KOCKALAND - Kiállítás és Játszóház (Kiállítás belépő)
10

KOCKALAND - Kiállítás és Játszóház (Kiállítás belépő)

A KocKaland egy teljesen LEGO® alapú kiállítás és játszóház az ETELE Plazában, több, mint 1000 m2-en. Egyedülálló építményekből és lélegzetállító alkotásokból álló kiállítás és játszóház izgalmas kalandokkal.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 30. vasárnap

Nálunk találkozhatsz kedvenc szuperhőseiddel vagy mesehőseiddel és megcsodálhatod az ország egyik legmagasabb építményét, a több, mint 3 méter magas LEGO® tornyot is. A kiállítás gyermekek és felnőttek számára egyaránt lebilincselő élményt nyújt teletűzdelve interaktív eszközökkel.

Kiállításunkon az óriás terepasztalokon, életre kel az Avatar; a Gyűrűk Ura;  a Jurassic World – a Micimackó; a Jóbarátok , Harry Potter ,a Star Wars , a Baldur’s Gate lovagjai és számtalan egyéb tematika.

Megtekinthettek két óriási - több mint 30m hosszú - LEGO® várost, és a legmenőbb szuperautókat.

Játszóházunkban több, mint 500.000 LEGO® kocka áll rendelkezésetekre és számtalan izgalmas építési kalandot élhettek át együtt!

Gyertek, vár rátok a KocKaland!

Ajánlatunk


Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Kövess minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciója 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal és rengeteg élménnyel.

Recirquel: Solus Amor Szép

Müpa, Fesztivál Színház

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!