Program


KLÍMAVÉDELEM, KLÍMAKATASZTRÓFA

KLÍMAVÉDELEM, KLÍMAKATASZTRÓFA

Gyócsi Zoltán előadása

Aktuális előadások



A klímaváltozással összefüggő problémák áthatják a mindennapjainkat, hiszen elszenvedői vagyunk a globális felmelegedésből következő számtalan problémának, a szélsőséges időjárási jelenségeknek, az un. hőségnapok növekvő számának, éghajlati övezetek eltolódásának. Mindezek a közvetlen életérzések mellett, kihatnak a gazdaságra /leginkább a mezőgazdaságra/, a politikára, különösképpen az un. "zöld mozgalmak", pártok megerősödése és fokozott aktivitása révén.

Gyócsi Zoltán természettudományos érdeklődéséből, végzettségeiből és tanári hivatásából következően, igyekszik egyszerű szavakkal, közérthetően elmondani a jelenségek hátterét, tudományos magyarázatát, s hogy mi, egyszerű állampolgárok, mit tehetünk a klímavédelem érdekében!? Szó lesz a téves nézetekről, áltudományos felfogásokról is, amelyek több kárt okoznak mint hasznot és megkeserítik sok ember életét!

Kövess minket!


További ajánlataink


Izgalmas városi túrára hívunk, ahol Görbe Márk művészettörténész lesz a vezetőd. A séta során megismerheted a Műegyetem épületének és környezetének…

Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!