Program


Kiss Tibi és az Aranyakkord

Kiss Tibi és az Aranyakkord

A Kiss Tibi és az Aranyakkord több mint egy zenekar; egy élő, lélegző művészeti kísérlet. December 20-án Veszprém ad otthont Kiss Tibi, Vastag Gábor és Gábor Andor “UFO” dalkeltetőjének. Egy valami biztos: hogy minden bizonytalan, de a Hangvilla színpadán mégis összeül három zenész, hogy szerelemből zenéljenek.

Aktuális előadások



Az este borítékolhatóan túllép a szokványos koncertélményen és valami sokkal mélyebb, sokkal személyesebb kapcsolódást teremt zenész és hallgató között.
 
Bár az Aranyakkord pár évvel ezelőtt, egy esős januári napon állt össze, mégis azt a pillanatot idézi, amikor a nyári naplemente narancssárgára színezi az arcokat, ugyanis az a fajta zene, ami örömből születik, a legszomorúbb szájakat is felfelé görbíti.
 
Kiss Tibi, Vastag Gábor “Vasti” és Gábor Andor “UFO” olyan zenészek, akiknek már nem kell bizonyítaniuk, nem hajtja őket a megfelelési kényszer, nincs rajtuk nyomás, hiszen már régen letették névjegyüket a zenei világban. Ez pedig szabadságot kölcsönöz nekik a zenélésben, ami belőlünk, hallgatókból felszabadulást vált ki. Talán ez az Aranyakkord legnagyobb varázsa. Hiszen a zene nem pusztán szórakoztatás, hanem kommunikáció - az Aranyakkord esetében az érzelmi kifejezés egy tiszta formája, ami mentes a show-business világának kötöttségeitől.

Kövess minket!


További ajánlataink


ByeAlex és a Slepp - SYMPHONIC Szép

Erkel Színház

Legyél te is része egy felejthetetlen zenei élménynek 2025 januárjában az Erkel Színházban, ahol ByeAlex és a Slepp egy varázslatos…

akár -20%
Haydn–Mozart – 1. Jegyvásárlás

Folytatódik Takács-Nagy Gábor sorozata! Még szerencse, hogy a két bécsi klasszikus, Haydn és Mozart szimfonikus életműve elegendő munícióval szolgál a…

Földes László Hobo jövőre ünnepli 80. születésnapját. A jeles jubileum kapcsán egy közös ünneplésre hívja közönségét 2025. február 15-én a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!