Program


Kiasmos
2

Kiasmos

A 2014-ben feltűnt izlandi elektronikus zenei duót, a Kiasmost két tapasztalt, külön-külön is jól ismert zeneszerző-producer alkotja. Tegyük hozzá, mindketten más-más stílusban tűntek fel. Öt év szünet után tértek vissza a koncertezéshez, a Müpában új albumuk anyagát mutatják be.

Aktuális előadások



Janus Rasmussen a Bloodgroup trióval indie-s elektropopot játszott, amikor Ólafur Arnalds punkdobosként kezdte karrierjét. Utóbbi minimalista, posztrockos, modern klasszikus lemezeivel, aztán film- és tévésorozat-zenéivel a színtér egyik sztárja lett. 2014-ben pedig egy microhouse-os, tech house-os, táncos lemezzel együtt is berobbantak. A Kiasmos duó időről időre EP-kkel rukkolt elő, de tíz évvel a debüt után, 2024 nyarán kiadták ambientes-elegáns második lemezüket is. Öt év szünet után tértek vissza a koncertezéshez, a Müpában új albumuk anyagát mutatják be.

billentyűk, elektronika - Ólafur Arnalds
billentyűk, elektronika - Janus Rasmussen

Rendező: Müpa
Fotó: Maximilian König

Kövess minket!


További ajánlataink


Amélie Csodálatos Élete

Erkel Színház

Amelie csodálatos élete filmzenei est a Grammy díjra jelölt Claudio Constantini és zenekara előadásában! - 24 évet vártunk rá!

Kruder & Dorfmeister play The K&D Sessions Live Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A bécsi downtempo színtér legfontosabb duója, Kruder & Dorfmeister visszatért legfontosabb kiadványához, az 1998-ban megjelent The K&D Sessions című remixalbumhoz.

Tíz év és megannyi teltházas Hungexpo, Kincsem Park, Budapest Park-os fesztivál után idén soha eddig nem látott show-val ünnepeljük a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!