Program


KCB10 - ünnepi gála
2

KCB10 - ünnepi gála

10 ÉVES
a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház balett-tagozata, a Kecskemét City Balett
Jubileumi rendezvénysorozat

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 2. szombat, 19:00

KCB10
JUBILEUMI BALETTGÁLA

Az idén 10 éves Kecskemét City Balett különleges ajándékkal kedveskedik a rajongóknak és a kortárs balett szerelmeseinek. A születésnap alkalmából három egymást követő estén is balett-előadásban gyönyörködhetnek az érdeklődők a Kecskeméti Nemzeti Színház nagyszínpadán.

2023. november 30-án a varázslatos látványvilágú, humorral tűzdelt lírai mesét, a Szentivánéji álmot mutatjuk be. Szereplőiben mindannyian magunkra ismerhetünk, hiszen ők is - éppúgy, mint ahogyan mi, hús-vér emberek - a szerelmet és a boldogságot keresik több-kevesebb sikerrel Szent Iván éjszakáján.

2023. december 1-jén egy ikonikus előadás tér vissza a színpadra. A Carmen méltán a KCB egyik legsikeresebb produkciója. A féktelenül áradó érzelmek rabjaként a főszereplők megállíthatatlanul sodródnak a tragédiák sorozata felé.

December 2-án pedig egy fergeteges gálaesttel zárul az ünnepségsorozat. A gálaműsor keretében – csakúgy, mint a megelőző két estén – Barta Dóra rendező–koreográfus, művészeti vezető legnépszerűbb munkáiból tekinthetünk meg válogatást. Részleteket láthatunk többek között a virtuóz Mutatvány de la Dance előadásból, amely káprázatos látványvilágával elmosta a határokat a cirkuszi akrobatika és a tánc világa között. Olyan közönségkedvenc előadások emblematikus részletei is láthatóak lesznek, mint a Bánk Bán, a Hattyú, az Anna Karenina, a Rómeó és Júlia, valamint a Traviata.  Újra felcsendülnek majd a Bolero lágy dallamai is, amellyel párhuzamban a táncmozdulatok is egyre sodróbbá válnak, míg végül egy katartikus táncban olvad össze zene és táncművész.

Táncolják a Kecskemét City Balett jelenlegi és volt tagjai!

Fénytervező: Katonka Zoltán
Animáció: Ulrich Gábor
Rendezőasszisztens: Murár Szabina
Ügyelő: Stolz Dávid

RENDEZŐ-KOREOGRÁFUS: BARTA DÓRA

Ajánlatunk


A finom erotikával fűszerezett keserédes történet a századforduló Kolozsvárjának egyik jelentős intézményébe, a Gerendás házként elhíresült bordélyba kalauzolja a nézőt.

A New York-i Broadway-ról Londonba és most Budapestre Erkel színház – 2025. jan. 11.

A Liliom Produkció új musical bemutatója nem meglepő módon négy negyvenes gyerekkori barátnő (Alíz, Bella, Petra és Laura) viszontagságairól szól, akik egy Balaton-felvidéki villában töltik ,,lánybúcsújukat”.

Kövess minket!


További ajánlataink


Lajtha Fesztivál

Lajtha Ház, Bicske

Komoly- és népzenei koncertek, filmkülönlegességek és családi programok várják a közönséget szeptember 6-8. között a magyar géniusz emlékének szentelt Lajtha…

Recirquel: Paradisum Szép

Müpa Sátor

A Recirquel legújabb produkciója, a Paradisum Magyarországon a 2024-es Liszt Ünnep programjában mutatkozik be a Müpa Sátorban. Jegyek már kaphatók!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!