Program


KAPCSOLATAINK HÁLÓJÁBAN - Dr. Angster Mária és Perjés János workshop és előadás

KAPCSOLATAINK HÁLÓJÁBAN - Dr. Angster Mária és Perjés János workshop és előadás

Mi történik kapcsolatainkkal?
Miért lépünk ugyanabba a folyóba ? Miért megyünk bele ugyanolyan kapcsolatokba időről-időre? Egy rendezvény 17.00-21.00-ig önmagunk tükrében.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 13. szombat, 17:00

Dr. ANGSTER Mária, pszichoterapeuta, családállító, a hazai családállítás rendszerének fő képviselője és PERJÉS János színész / practitioner coach vezeti a nézőket végig ezen az izgalmas lelki utazáson. Az első részben előadás és workshop, interaktív játékok, a második részben családállítás a színpadon! Közreműködik: Cseke Katinka, színész.
Lesz egy kis ismertető (mindenféle okossággal...), de mindezt főleg eljátsszuk, kipróbáljuk és végigvezetjük színdarabok tükrében, a vállalkozó kedvű nézők közreműködésével.

A Spirit Alkotó-és Motivációs Műhely rendezvénye

Ajánlatunk


Dzsamgön Kongtrul rinpocse – Vadzsrajógini-beavatás Láma Ole Nydahl meghívására Budapestre látogat Dzsamgön Kongtrul rinpocse, a tibeti buddhizmus Karma Kagyü hagyományának egyik vonaltartója, aki a Gyémánt Út Buddhista Közösség szervezésében szeptember 21-22-én beavatást ad.

musical Az előadást angol felirattal játsszuk.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Kövess minket!


További ajánlataink


Lajtha Fesztivál

Lajtha Ház, Bicske

Komoly- és népzenei koncertek, filmkülönlegességek és családi programok várják a közönséget szeptember 6-8. között a magyar géniusz emlékének szentelt Lajtha…

De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!