Program


Juhász Anna Irodalmi szalon #161

Juhász Anna Irodalmi szalon #161

Közreműködők:
Keresztes Ildikó Máté Péter-díjas énekesnő, színésznő, előadóművész, a Soproni Petőfi Színház örökös tagja
Szentpéteri Csilla zongoraművész, zeneszerző
 több...

Aktuális előadások



Október 15-én, az Irodalmi Szalon 161., SIROKKÓ estje három kortárs tehetséget, három inspiráló, sokszínű életművet mutat be – a nagyszínpadok, világhírű koncertek és forgatások világa elevenedik meg a Szalon zenés-beszélgetős estjén. A program vendége lesz többek között a Marosvásárhelyen született Keresztes Ildikó Máté Péter-díjas énekesnő, színésznő, előadóművész, a Soproni Petőfi Színház örökös tagja, illetve a Makón született Szentpéteri Csilla zongoraművész, zeneszerző, aki a hazai és nemzetközi színpadokat is meghódította. (Harmadik, meglepetés vendégünk a filmek világából hódította meg a nézőket.)

Keresztes Ildikó idén ünnepli kerek születésnapját – 60 éves lett! Életének fordulópontjairól, kiemelkedő pillanatokról és nehézségekről és persze kedvenc versekről is mesél majd a Szalon közönségének. Szentpéteri Csilla a budapesti Liszt Ferenc Zeneakadémián Nádor György növendéke volt, summa cum laude végzett, s szerzett művészdiplomát. Tanított a budapesti Zeneakadémián, részt vett Cziffra György, Frankl Péter, Sergio Perticaroli és Ungár Tamás mesterkurzusain. Sokszínű zenei világáról, képhez és vershez való kapcsolódásáról és a természet adta inspirációkról is mesél a Szalonban!

Tartsanak velünk az Irodalmi Szalon októberi estjén, a Hegyvidéki Kulturális Szalonban!
Háziasszony, szerkesztő: Juhász Anna irodalmár
Irodalmi Szalon – Az irodalmi hagyomány jegyében létrejött közösség célja a kezdetektől, 2010-től a kortárs és hagyományos, klasszikus irodalom szerelmeseinek felolvasószínházzal, beszélgetéssel, zenével – közösségben létezni. A havonta megrendezendő összejövetelek Juhász Anna irodalmár, kulturális menedzser ötlete alapján és házigazdaságával valósulnak meg immár 14 éve.

Az Irodalmi Szalon 2024-es évada a Szerencsejáték Zrt. támogatásával valósul meg.

Kövess minket!


További ajánlataink


Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!