Program


Joshua Bell, Dejan Lazić...
3

Joshua Bell, Dejan Lazić...

A kamarazene-irodalom finoman csiszolt ékkövei világsztárok előadásában – a Fesztivál Akadémia negyedik estje a legmagasabb művészi szférákba viszi hallgatóit.

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 23. kedd, 19:30


Beethoven: F-dúr hegedű-zongora szonáta, op. 24 (“Tavaszi”)
Joshua Bell (hegedű), Dejan Lazic (zongora)   

Bartók: 5. vonósnégyes (BB 110)
Kelemen Barnabás, Dmitry Smirnov (hegedű), Kokas Katalin (brácsa), Kokas Dóra (cselló)  
 
Bartók: Magyar népdalok
Horti Lilla (szoprán), Balog József (zongora)

Dvořák: A-dúr vonóshatos, op. 48
Joshua Bell, Kelemen Barnabás (hegedű), Lars Anders Tomter, Maxim Rysanov (brácsa), Maximilian Hornung, Enrico Bronzi (cselló)   

A kamarazene-irodalom finoman csiszolt ékkövei világsztárok előadásában – a Fesztivál Akadémia negyedik estje a legmagasabb művészi szférákba viszi hallgatóit. A Grammy-díjas Joshua Bell, aki 1985-ben tizenhét évesen debütált a Carnegie Hallban, Beethoven derűs és sziporkázó „Tavaszi” szonátáját tolmácsolja Dejan Lazic partnereként. Bartók talán legmerészebb, aprólékos gonddal szerkesztett vonósnégyesét a fesztivál házigazdáinak jól összekovácsolódott kvartettje szólaltatja meg, a paraszti ízt hűen visszaadó népdalfeldolgozásai pedig két kiváló magyar művész előadásában hangzanak el. Dvořák vonósszextettje az első olyan műve volt, amivel nemcsak saját hazáját, hanem egész Európát meghódította – 1879-ben Berlinben, Joachim József vezetésével. A magyar művész szerepét ezúttal Joshua Bell tölti be a szintén nemzetközi művészgárda élén.

Ajánlatunk


Négy különböző kultúrájú "öreglány" – őszinték, viccesek- igazi emberek, még most is ízig – vérig nők. Öreglányok, akik úgy játszanak, mint a gyerekek a játszótéren. Olyan nők, akikhez az élet nem volt mindig kegyes, mégis minden mondatukkal azt üzenik: NEVESS ÉS ÉLJ!!!

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

musical Az előadást angol felirattal játsszuk.

Kövess minket!


További ajánlataink


Visegrádi Nyári Színház

Thermal Hotel Visegrád

Esténként: sztárok vígjátékokban és stand-up esteken, a Thermal Hotel Visegrád melletti szabadtéri színpadon! Délelőttönként: gyerekdarabok a Hotel épületében!

A Pál utcai fiúk Szép

Vígszínház

A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!