Program


JO NESBO BUDAPESTEN – VÉRSÉGI KÖTELÉK KÖNYVBEMUTATÓ

JO NESBO BUDAPESTEN – VÉRSÉGI KÖTELÉK KÖNYVBEMUTATÓ

KÖNYVVÁSÁR 16.00-20.00
KÖNYVBEMUTATÓ 19.00-20.00
DEDIKÁLÁS 20.00

Aktuális előadások



A skandináv krimi királya, Jo Nesbø Budapestre érkezik új könyve, a Vérségi kötelék megjelenése alkalmából.
Itt vásárolható meg először a kötetből készült exkluzív, élfestett, sorszámozott kiadás is, amelyből mindössze 500 db készült.
Jo Nesbø minden könyvét 20%-os kedvezménnyel, a sorszámozott díszkiadást pedig teljes áron, egy jóleső szuvenír kíséretében vihetitek haza.
A szerzővel 19.00 órától Csepelyi Adrienn beszélget.
A program angolul zajlik majd, tolmácsolással.
Találkozz a kedvenc krimijeid szerzőjével élőben!

Mire számíthatsz a Birodalom folytatásában?
Carl és Roy Opgard sikeres emberek, olyan sikeresek, amennyire az egy Oshoz hasonló hegyi faluban csak lehetséges. Carl a saját wellnesshotelét igazgatja, Roy pedig a benzinkutat vezeti, és építeni szeretne egy vidámparkot, amelyhez hullámvasút is tartozik. Csakhogy a környéken régóta tervezett nagyszabású útépítés – amelynek következtében megszűnne Osban a jövedelmező átmenő forgalom – egyre fenyegetőbb közelségbe kerül, és a fivéreknek tenniük kell valamit, még ha ehhez be is kell piszkolniuk a kezüket. Szerencsére az ilyesmiben akad tapasztalatuk.
Mindeközben Kurt Olsen körzeti megbízott előtt megcsillan annak reménye, hogy végre-valahára be tudja bizonyítani, hogy jó néhány, évekkel korábban elkövetett emberölés az Opgard testvérek lelkén szárad. Csakhogy hamarosan kiderül, hogy a gyilkosságok sora nem szakadt meg a múltban. Hiszen a bűn útjára lépni olyan, mint hullámvasúton ülni: ha egyszer elindult, már nem lehet leszállni.

A birodalom című kötet folytatása nagyszabású, sodró lendületű regény a hűségről, családi összetartásról, szerelemről és arról, mire képes az ember azért, hogy ne veszítse el mindazt, amiért egész életében harcolt.
Fordította: Sulyok Viktória

Kövess minket!


További ajánlataink


Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Holokauszt Emlékév – PénteK13 – Angyalföldi Vadrózsa Táncegyüttes:  Tízen voltunk- hogyan vész el tíz lélek

Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!