Program


Jazzkívánságműsor Angolul - Sárik Péter Trió feat. Szőke Nikoletta

Jazzkívánságműsor Angolul - Sárik Péter Trió feat. Szőke Nikoletta

A “Jazzkívánságműsor” koncertek 2010-ben indultak és sikerük a mai napig töretlen. A közönség bármilyen stílusú és műfajú dalt kérhet, és a zenekar eljátssza jazzben.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 8. péntek, 19:30

A koncertsorozat legjobban sikerült darabjai szerepelnek Jazzkívánságműsor lemezeken, melyből a az első 2014-ben Fonogram-díjat kapott, mint”Az év jazz albuma”, a második pedig 2016-ban volt Fonogram-díj jelölt, szintén ebben a kategóriában.

A Sárik Péter Trió az elmúlt tíz évben Magyarország egyik legnépszerűbb és legmeghatározóbb jazz-zenekarává vált.

Sikerük egyik záloga, hogy mindhárman nagyon nyitott, sokoldalú muzsikusok, így a közönség sokkal szélesebb rétegét szólítják meg, mint a jazz-zenekarok többsége. Az együttes koncertjeinek hangulata sokszor inkább pop vagy rock koncerthez hasonlatos, még akkor is, ha a Zeneakadémián, vagy a legkomolyabb koncerttermekben játszanak. A zenekar közvetlenségével, energiájával sok új rajongót hoz a jazznek.

A zenekar tagjainak munkásságát számtalan kitüntetéssel ismerték már el, Sárik Péter Artisjus, Emerton, többszörös Fonogram, Orszácky-díjas művész, 2016-ban az "Év zenésze" kitüntetést kapta, Cegléd város díszpolgára. Fonay Tibor Junior Príma-díjas, a 2013-as országos Orszácky Jackie Basszusgitár Tehetségkutató Verseny győztese, Gálfi Attilával együtt Magyarország vezető jazz-zenekaraiban játszanak.

Szőke Nikoletta a Montreaux-i Nemzetközi Jazz-Énekverseny 2005-ös döntőse és közönségdíjasa, Junior Prima Díjas jazzénekesnő.
Olyan világsztárokkal énekelt együtt, mint Bobby McFerrin, Kurt Elling vagy Michel Legrand, Fellépett New Yorkban, Tokyoban és a világ számos fontos jazz klubjában, lemezei listavezetők voltak Japánban, Magyarország vezető jazz-énekesnője, többször elnyert hazánkban az "Év Jazzénekesnője" díjat.

Ajánlatunk


Jótékonysági gálaestünk Tóth Nikolett balettművész támogatására valósul meg, akinek élete két évvel ezelőtt teljesen megváltozott egy váratlan baleset következtében.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Carmen

Budapesti Operettszínház

Szenvedély, csábítás, szerelem, vértpezsdítő zene, káprázatos látványvilág. Frank Wildhorn musicalje Homonnay Zsolt rendezésében az Operettszínház szeptemberi műsorán!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!