Program


j(A)zz! | Matthias Loibner - Lucas Niggli: Still Storm (AT/CH)
3

j(A)zz! | Matthias Loibner - Lucas Niggli: Still Storm (AT/CH)

A két művész klasszikus és elektronikus zenéből, hagyományból és képzeletből táplálkozó repertoárja megindító és mámorító dalokkal szórja tele a jelent.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 5. csütörtök, 20:00

j(A)zz!
Matthias Loibner - Lucas Niggli: Still Storm
(AT/CH)

Közreműködik:
Matthias Loibner - tekerőlant
Lucas Niggli - dob, ütőhangszerek

„Elsősorban nem zenésznek, hanem emberi hangulatok és érzelmek megfigyelőjének tartom magam. Az írás nem kenyerem, festeni nem tudok, így megfigyeléseimet zenében mondom el” – vallja Matthias Loibner, a tekerőlant avatott mestere és innovátora. Lucas Nigglivel alkotott duójában ez a meghökkentően egzotikus, középkori eredetű hangszer az ütőhangszerek legmodernebb alakjaival találkozik. A két művész klasszikus és elektronikus zenéből, hagyományból és képzeletből táplálkozó repertoárja megindító és mámorító dalokkal szórja tele a jelent. Első albumuk tavaly jelent meg Still Storm címmel; élettől lüktető játékuk minden hangjában egy vihar leselkedik, amely csak arra vár, hogy ritmusok zuhatagában vagy hangzáslavinákban törhessen felszínre.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi. Az előadás hossza szünettel: 180 perc

Ünnepi hangulatú, nagyszabású Karácsonyi koncertshow-val várunk titeket 2024.12.28-án a Főnix Arénában, ahol a 80-as évek egyik legnagyobb világsztárja mellett hazánk ikonikus zenekara, a Neoton Família is színpadra lép. Egy belépőjeggyel így két fantasztikus élőkoncerten is részt vehettek!

Kövess minket!


További ajánlataink


ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

Monte Cristo grófja

Budapesti Operettszínház

Lehengerlő előadás, Szomor György zenéjével, Pozsgai Zsolt átdolgozásában amelynek története, slágerei és grandiózus látványa azonnal elvarázsolja a nézőt!

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!