Program


IRIE MAFFIA

Aktuális előadások



Irie Maffia

20 éves jubileumi koncert

2025. március 15. (szombat), 20.00 – MVM Dome

 

Jegyek kaphatók:

2024. augusztus 5-én, hétfőn 11 órától

 

Az Irie Maffia 2025-ben ünnepli 20 éves fennállását, melyet egy hatalmas koncerttel tesznek emlékezetessé 2025. március 15-én, az MVM Dome-ban! Az esemény azért is lesz még különleges, mert a zenekar, éppen 20 évvel azelőtt, 2005. március 15-én adta első koncertjét! Az este egy igazi nagy ünnep lesz!

Az Irie Maffia szupergroup Magyarország legszínesebb egyéniségeiből tevődik össze. A frontemberek között megtaláljuk a ghánai származású Senát, aki a pápa látogatására rendezett előadásban Máriát személyesítette meg, de szerepelt az István a király rockopera felújított változatában, és duetteket énekelt Presser Gábor telt házas Aréna koncertjén. Columbo érces hangja a Brains zenekarból is ismerős lehet, MC Busa a Zuboly zenekarral, a karibi származású MC Kemon pedig a Random Trip formációval külön-külön is bejárták hazánk szinte összes színpadát. 

Az együttes különlegessége az zenei sokszínűségükben rejlik, számos rádióslágerrel a hátuk mögött, bármilyen környezetben, a közönség életkorától függetlenül képesek hatalmas hangulatú koncertet adni. A fesztiválok nagyszínpadjaitól kezdve a kisebb klubokig mindenhol megfordulnak, igazi karibi hangulatot varázsolva a színpadra.

Ősztől stúdióba vonulnak, és a jubileum jegyében számos új dallal is készülnek. Az év csúcspontja 2025. március 15-én, az MVM Dome-ban lesz, ahol nem is egy koncerttel, hanem sokkal inkább egy zenés-színházi előadáshoz hasonló show-val idézik meg az elmúlt 20 évük történéseit.

Kövess minket!


További ajánlataink


akár -30%
ÉVADNYITÓ HANGVERSENY Jegyvásárlás

ÉVADNYITÓ HANGVERSENY Szép

Nemzeti Filharmonikusok

Brahms Akadémiai ünnepi nyitánya és Hegedűversenye, valamint Bartók Zenéje a Nemzeti Filharmonikus Zenekar évadnyitó koncertjén, Baráti Kristóf közreműködésével, Vashegyi György…

PÁTOSZ - Sosztakovics / Szymanowski / Csajkovszkij - L/1

MÁV Szimfonikusok Zenekar, Zeneakadémia

Farkas Róbert a szláv zenéből válogatta össze hangversenyének műsorát és bemutatja a romantika, valamint a 20. század jellegzetes zenéit is.

Rudán Joe neve ismerősen cseng évtizedek óta a hazai rockéletben. Szülővárosában, Pécsett minden évben teltházas koncerteket ad barátaival a Kodály…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!