Program


IMPRO - Merry Christmas Karácsonyi különkiadás! Club Színház, Nempite és a BarbekYou

IMPRO - Merry Christmas Karácsonyi különkiadás! Club Színház, Nempite és a BarbekYou

Művészetek Háza Gödöllő
Helyszín: F51-52 Nagy táncterem
Esemény kezdése: 2023. 12. 16. (szombat) 19.00

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 16. szombat, 19:00

A Club Színház BarbekYou és NemPite csoportjainak közös, improvizációs estje.

Huszonnegyedike, kéne fa, ráér még, nem ér rá, majd holnap, elválok, veszek fát, az jó lesz, hogy néz márki, mennyi lesz, ennyit egy fáért, megyünk nagyihoz, nem akarok, jön Jézuska, köszönj szépen, hol a talp, te raktad el, nem én raktam, de te raktad, ott szok' lenni, de ott nincs, elválok, meg van a talp, hol a fűrész, szomszédnál, hol a flex, szomszédnál, hol a szomszéd, Zalában, faragom késsel, de ne azzal, de az éles, kenyérvágó, eszünk zsemlét, hozzál tapaszt, úristen, ferde, és most, jobbra dől, és most, még mindig, és most, de ronda fa, elválok, hol a díszek, fenti szekrény, nincs ott semmi, másik szekrény, égő jó, tavaly vettem, pótizzó, az sem ég, kontaktos vagy mi, lesz gyertya, leég a ház, nem kell fűteni, szaloncukor, öt kiló van, főzök pacalt, hol a cellux, nincs karácsonyos, van boldogszülinapot, elválok, ráírom Jézuska, nem szeretem a halat, pedig finom, elsóztad, most hagyd abba, tedd fel lemezt, kiskarácsony, nagykarácsony, pásztorok, na mit kaptál, nem legó, ne sírjál, legó kell, fakocka, le-he-góó-kell, ne hisztizzél, fel dőlt a fa, elválok, ég az égő, mondtam kontaktos, de szép nyakkendő, úgy se hordod, szeretlek, én is téged.

Játékvezető: Halász Tibor

A változtatás jogát fenntartjuk.

 

Ajánlatunk


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Rumini újra a Magyar Színház színpadán! A tengerész-kalandregényekből jól ismert Rumini és társai ezúttal ismét nagy bajba keverednek: Ferrit-sziget gonosz úrnőjének életveszélyes kelepcéje várja őket, ahonnét csak fortélyok, leleményesség és önfeláldozó bátorság révén lehet szabadulni.

Kövess minket!


További ajánlataink


Showder Klub LIVE!

SYMBOL Budapest

Szagolj bele kedvenc tévéműsorod felvételének hangulatába, nézd a stand-up sztárokat karnyújtásnyi távolságból és fogyassz tömény humort vágatlanul!

A Recirquel legújabb produkciója, a Paradisum Magyarországon a 2024-es Liszt Ünnep programjában mutatkozik be a Müpa Sátorban. Jegyek még kaphatók!

A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!