Program


Imi, mondj egy verset! – Csuja Imre önálló estje a Rumbach-ban

Imi, mondj egy verset! – Csuja Imre önálló estje a Rumbach-ban

A kortárs színház és filmművészet sajátos, egyedi karakterű, összetéveszthetetlen alakja, Csuja Imre ezúttal versekkel lép a közönség elé. Már csak azért is, mert éppen a Valentin-nap után hallhatjuk Csuja Imrét a Rumbach zsinagógában 2024 február 15-én, csütörtökön este 7 órakor, úgyhogy a szerelmesek napja tiszteletére a Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész egy csodálatos szerelmes költeménnyel is meglepi a nézőket.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 15. csütörtök, 19:00

S hogy honnan ered az est címe?

Erről maga a művész így vallott egy nyilatkozatában: „Nem jártam óvodába, így a nagymamámmal sok időt töltöttem akkoriban, s neki az volt a jó értelemben vett mániája, hogy nekem már 4-5 éves koromtól verseket tanított. Úgyhogy eléggé sok verset tudtam már azelőtt, hogy iskolába mentem volna, és ki is próbálhattam, akkoriban ugyanis összejártak az emberek egymáshoz munka után estefelé. Összegyűltek pletykálkodni, »tanyázni«, ahogy akkor mondták, és amikor kifogytak a történetekből, pletykákból, akkor mindig azt mondták:

Imi, mondj egy verset! Innen az est címe”.

Most a Rumbach Sebestyén utcai zsinagóga közönsége is megtudja, hogy az egykori „Imi” milyen ihltetettséggel képes átadni hallgatóinak a versek esszenciáját: ezen az estén a művész Ady Endre, Arany János, Babits Mihály, József Attila, Kosztolányi Dezső és Radnóti Miklós verseit szavalja majd.

A régi idők mintájára gyűljünk hát össze és „tanyázzunk” együtt minél többen, hogy Budapest ragyogó szépségű zsinagógájában közösen élhessük át a magyar líra és a magyar nyelv végtelen csodáját!

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A Liliom Produkció új musical bemutatója nem meglepő módon négy negyvenes gyerekkori barátnő (Alíz, Bella, Petra és Laura) viszontagságairól szól, akik egy Balaton-felvidéki villában töltik ,,lánybúcsújukat”.

6+ Bemutató: 2024.05.11.

Kövess minket!


További ajánlataink


A Magyarul Szeretjük Zenekar, a magyar zenei korszakok lenyomatát mutatja be önálló koncertestjén szeptember 28-án, este 19.00 órakor a Ram…

Killer Queen

Erkel Színház

SIKERÜLT MEGSZERVEZNI! Az óriási érdeklődésre való tekintettel DUPLA előadás! Érkezik a valaha volt legjobbnak tartott Queen-show, a Killer Queen!

Rudi van Dantzig – Toer van Schayk / Pjotr Iljics Csajkovszkij A HATTYÚK TAVA Klasszikus balett három felvonásban

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!