Program


Maugham-Nádas-Szenes: Imádok férjhez menni

Maugham-Nádas-Szenes: Imádok férjhez menni

Viktória imád férjhez menni: úgy tudja, hogy férje Bill meghalt az I. világháborúban, ezért újra férjhez megy, mégpedig elhunyt férje barátjához, Freddy-hez... Helyzetkomikum, szellemes párbeszédek, nyelvi humor, remek zenék – mi kell még egy kellemes nyári színházi estéhez?

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 8. kedd, 20:30

Maugham-Nádas-Szenes: Imádok férjhez menni
A Cervinus Teátrum előadása

Somerset Maugham, a kiváló angol író egyik legnépszerűbb vígjátéka, az Imádok férjhez menni Nádas Gábor zenéivel és Szenes Iván dalszövegeivel évtizedek óta sikerrel szerepel a az igényes szórakoztatásra törekvő színpadokon. Viktória imád férjhez menni: úgy tudja, hogy férje Bill meghalt az I. világháborúban, ezért újra férjhez megy, mégpedig elhunyt férje barátjához, Freddy-hez. Megállapodott házaspárként tengetik életüket, amikor megérkezik a frontról Victoria több éve halottá nyilvánított első férje. A két férfi között megindul a harc. Melyikük válhatna el az asszonytól? Helyzetkomikum, szellemes párbeszédek, nyelvi humor, remek zenék – mi kell még egy kellemes nyári színházi estéhez?

Szereposztás:
Victória - Szemerédi Bernadett
Bill - Timkó János
Freddie - Boronyák Gergely
Mr. Paton - Nagy Róbert
Mrs. Shuttleworth - Jónás Gabriella
Raham, ügyvéd - Nádházy Péter
Montmorency / Pogson / Denise - Harcsa Boglárka
Taylor - Balázs Henrietta

Alkotók
Díszlet / Jelmez: Nagy Szilvia
Koreográfus: Magyari László
Rendező: Dósa Zsuzsa

Ajánlatunk


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek, esély egy új életre, őrült karneváli forgatag, intrika, bosszúvágy, elégtétel és Párizs, hol jobb és könnyebb az élet... mind-mind megelevenedik Alexandre Dumas világhírű regényének zenés színházi adaptációjában.

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Kövess minket!


További ajánlataink


Hollywood Classics

Győri Filharmonikus Zenekar, Győr Városi Egyetemi Csarnok

Repülj Hollywoodba a Győri Filharmonikus Zenekar filmzenei koncertjével! Hollywood Classics élő filmvetítéssel október 22-én a Győr Városi Egyetemi Csarnokban.

De Profundis - Fülei Balázs karácsonyi zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!