Program


Illés Haibo & Melykó Richárd: RAW

Illés Haibo & Melykó Richárd: RAW

50' performansz

English friendly

Aktuális előadások



Egy performansz, amely a törékenységnek szenteli a figyelmet. Amely a törésvonalak útját járja, és próbál pontról pontra kötődni.

Illés Haibo és Melykó Richárd előadásukban a földrengések színházra gyakorolt hatását vizsgálják teoretikus távlatokban, különböző valós és spekulatív töredékek válogatása alapján. Hogyan kezelhetjük nézőként és előadóként egyaránt a sérült látványt? Hol húzódik a bizonytalanság?

A RAW a veszteség és változás kiszámíthatatlan viszonyát próbálja lemodellezni egy performatív háló képében, miközben a nézőközönség perspektívája folyamatos elmozdulásban van. Akár a földkéreg.

A kutatás helyszíne a HELLERAU- European Centre for the Arts volt Drezdában, egy 1 hónapos rezidencia program keretein belül, amelynek fázis bemutatóját a Műhely Alapítvány közreműködésével a Nebenan/Mellettünk Independent art from Hungary fesztiválon mutatták be.

A performansz premierjét idén áprilisban a pozsonyi A4 - Associations for Contemporary Culture-ben tartották a Visegrad Fund támogatásával. Szeptemberben pedig a prágai Palác Akropolisban megrendezésre kerülő DIVADLO DNEŠKA - International Festival and Conference of Documentary Theatre részeként lesz látható, majd a Trafóban a performansz magyar bemutatójaként.


Koncepció, előadó: Illés Haibo & Melykó Richárd
Dramaturg: Ádám Czirák
Külön köszönet: Zsuzsa Berecz

Borítófotó: Szekeres Laura Virág

Támogatók: Goethe Intézet - Műhely Alapítvány - Visegrad Fund

Kövess minket!


További ajánlataink


A sikeres élet titka az intelligenciában rejlik- szokták mondani. Na de melyikben? És mi a siker valójában?

Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!