Program


HUNDOWS KONCERT

HUNDOWS KONCERT

A négytagú igényes gitármuzsikát játszó zenekar főként a legendás Shadows együttes dalait játssza, de saját számokat és magyar dalok feldolgozásait is hallhatjuk tőlük.

Aktuális előadások



A Szabó Tibor szólógitáros zenekarvezető, Balogh Sándor basszusgitáros, Mihalovics János ritmusgitáros és Kurityák István dobosból álló formáció idén ünnepli 37. születésnapját. A zenekar tagjai közül hárman fiatalokként ismerték meg egymást és kezdtek el együtt zenélni, Balogh Sándor pedig 10 éve tagja a zenekarnak. Mindannyian amatőr zenészek, akik munka mellett saját kedvtelésből tanulják hallás után a számokat. Bár nem járnak össze hetente próbálni, azért ennyi idő után már álmukból felkeltve is tudnak akár egy fél napot is egyvégtében játszani!

2012 óta koncerteznek rendszeresen városunkban. Igaz, a covid járvány miatt 2020-ban kimaradt egy alkalom, de ezt leszámítva minden évben tapsolhatott a zenekarnak a közönség. A nézők nem csak Ajkáról és a környező településekről érkeztek-érkeznek mind a mai napig, hanem az ország számos pontjáról, Debrecenből, Székesfehérvárról, Nagykanizsáról, Szombathelyről, Zalaegerszegről, még Budapestről is. Somogyi László, aki a zenekar névadója is egyben, azt szerette volna elérni, hogy minden évben legalább ez az egy ajkai koncert adjon lehetőséget a gitárzene kedvelőinek a minőségi szórakozásra. Ez a zenei világ ami a 60’-70’ években élte virágkorát, máig hatással van a könnyűzenére.

Kövess minket!


További ajánlataink


MICHAEL - THE MICHAEL JACKSON SHOW FROM LONDON WEST END

Szeged Városi Sportcsarnok, Erkel Színház

Angliai turnéját megszakítva érkezik Magyarországra a londoni West Endről a Michael®, a neves producer, James Baker legújabb nagy sikerű díjnyertes…

De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

A szopránszaxofon hazai mestere. Különböző zenekarokban játszott, itthon, külföldön, éjszakai lokálokban, világjáró luxushajón. Játszott a Névtelen Nullában és az Első…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!