Program


Houdini a varázslatos musical
3

Houdini a varázslatos musical

A musical a híres, magyar származású illuzionista, Harry Houdini életét mutatja be dalokon és bűvésztrükkökön keresztül.
A szombat esti előadásra jegyek a helyszínen még kaphatóak !  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 5. szombat, 19:30

A szombat esti előadásra jegyek a helyszínen még kaphatóak ! 

A darab a csodákról, a varázslatról szól, egy fiatalemberről, aki Magyarországról indult a családjával szerencsét próbálni, és akit kitartása, akarata és hite segítette abban, hogy világsztár lehessen. Furcsa, érzelmes zenés történet, és ugyanakkor a  közönséget is megmozgató, interaktív illuzionista show, mely kicsiknek és nagyoknak egyaránt szerelemről, karrierizmusról, féltékenységről, és elvakultságról, a szürreális csodakeresésről, az élet és halál játékáról szól. Houdini megígérte az apjának, hogy megtalálja a csodát. Egész életében ezt kereste, és ahogy később állította, sikerült megtalálnia. Nem kereste, nem tanulta, és egyáltalán nem is próbálta megfejteni a csoda titkát. Egyet tett, hitt benne. Most Ön is beléphet Houdini fantasztikus világába, találja meg velünk a csodát!

A musical a Szemfényvesztők című film látványvilágára épül vagyis egy mai, modern és meghökkentő látványt ígér a nézők számára!

2016. szeptember 16-tól korlátozott darabszámban jegyek vásárolhatók a "HOUDINI VARÁZSLATOS MUSICAL" című előadásra a MoM Sport recepcióján. Szeretettel várjuk az érdeklődőket.

 

A  VIP-jegy tulajdonosai amellett, hogy az egyik legjobb helyről nézhetik végig az előadást a rendezvényről való ki - és bejutásuk egy elkülönített bejáraton történik, ahol átélhetik és megörökíthetik az élményt, fotót készíthetnek egy speciális HOUDINI- dekorációval. Megkülönböztetésül pedig egy világító karkötőt, valamint a szereplők által dedikált kártyátkapnak ajándékba és emellett hazavihetnek egy egyedi meglepetést, ajándékot is, amivel otthon ők is megteremthetik a csodát!

Ajánlatunk


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Az Özvegy Karnyóné Az előadás során erre is fény derül!

Kövess minket!


További ajánlataink


GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Még egy kört mindenkinek

Belvárosi Színház

A hatalmas sikerű dán filmből készült életigenlő színdarab beleérzéssel és humorral szembesít azzal, mivel jár, ha megpróbáljuk elengedni a kontrollt.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!