Program


Honvéd Férfikar: Corazón latino
3

Honvéd Férfikar: Corazón latino

„Corazón latino”, azaz Latin szív a címe a Honvéd Férfikar latin-amerikai zenei estjének, amelyet november 5-én hallhat majd a közönség a Pesti Vigadóban.


 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 5. vasárnap, 19:30

Mi az, ami a latin szívben lakozik? Szerelem, hazafiság, jókedv biztosan. E három izgalmas és érzelmes témát járja körül a kórus argentin, brazil, kubai és mexicói dalokkal.

Az est folyamán olyan, ma már világslágereknek mondható örökzöldek szólalnak majd meg, mint a Besame mucho, Historia de amor, La Llorona  de elhangzik Astor Piazzola Libertangója is. E remekművek férfikari átiratai kerülnek műsorra, ami igazi kuriózum a hazai és külföldi koncertéletben egyaránt. 

A kórus igazán szerencsés helyzetben van, mivel két énekkari művésze, Lima Thiago Bertoldi brazil, illetve Manuel Betancourt Camino mexicói származásúak, így az ő segítségükkel a Férfikar a lehető legautentikusabban tudja megszólaltani ezeket dalokat. Énekes szólisták és zenei közreműködők is színesítik az estet.

A Honvéd Férfikar mottója: „Hang, Szív, Erő…”. Ezek a szavak jól reflektálnak az est hangulatára és kifejezik a koncert legfontosabb üzenetét. Hang, amelyből a zeneszerzőknek köszönhetően nem lesz hiány, Szív, amely elengedhetetlen a dalok előadásához és Erő, ami a 45 tagnak köszönhetően biztosan garantált.

Igazán emlékezetes estét, önfeledt szórakozást ígér a Honvéd Férfikar. Tartsanak velük egy november esti kalandozásra a latin zene világába! 

Közreműködnek: a Honvéd Férfikar szólistái, Szilágyi Szilvia (mezzoszoprán), Pétery Melinda táncművész, Demeniv Mihály (harmonika), Lima Thiago Bertoldi, Nagy László Adrián (zongora), Stummer Márton (gitár), Berkesi Alex (basszusgitár), Czibere József (ütőhangszerek)

Vezényel: Riederauer Richárd

 

Kövess minket!


További ajánlataink


Liszt: Szent Erzsébet legendája - A Liszt Ünnep nyitókoncertje / LISZT ÜNNEP 2024 Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Liszt Ferenc "Szent Erzsébet legendája" oratóriumával indul a 2024-es Liszt Ünnep. Magával ragadó nyitókoncert a klasszikus zene kedvelőinek!

Megújult névvel és arculattal indítja hangversenysorozatát a Magyar Nemzeti Férfikar (korábbi nevén: Honvéd Férfikar), amelynek immáron harmadik éve a Pesti…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!