Program


Hegedűs Endre Kossuth- és Liszt- díjas zongoraművész hangversenye

Hegedűs Endre Kossuth- és Liszt- díjas zongoraművész hangversenye

Hegedűs Endre Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész, a hazai és a nemzetközi zenei élet ismert és elismert képviselője. Pályája 40 évet ölel át, több mint 3600 hangversenyen lépett fel, 42 CD és 6 DVD albumot jelentettek meg hazai és külföldi lemezcégek Hegedűs Endre játéká­val.

Aktuális előadások



Műsor:
Beethoven: f-moll "Appassionata" szonáta, op. 57
Chopin: g-moll ballada, op. 23
Chopin: cisz-moll és Desz-dúr keringők, op. 64
Chopin: b-moll scherzo, op. 31
-   szünet   -
Chopin: fisz-moll polonéz, op. 44
Chopin: Fisz-dúr noktürn, op. 15 No. 2
Chopin: cisz-moll scherzo, op. 39
Chopin: Andante spianato és nagy polonéz, op. 22

Rövid életrajz
Hegedűs Endre Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész, a hazai és a nemzetközi zenei élet ismert és elismert képviselője. Pályája 40 évet ölel át, több mint 3600 hangversenyen lépett fel, 42 CD és 6 DVD albumot jelentettek meg hazai és külföldi lemezcégek Hegedűs Endre játéká­val. A Hungarotonnál megjelent Bellini-Liszt összes operafantáziáit tartalmazó albuma elnyerte a Liszt Ferenc Társaság Nemzetközi Liszt Hanglemez Nagydíját. Televíziós koncertfilmjeinek teljes hossza meghaladja a 35 órát. 20 nemzetközi zongoraverseny résztvevője volt, összesen 10 díjat nyert, többek közt Milánóban, Sydneyben és Budapesten. A Zeneakadémia nagytermének színpadán több mint 100-szor, a Müpa Nemzeti Hangversenytermében 16-szor volt egész estét betöltő önálló hangversenye. 14 elismerésben részesült Magyarországon, me­lyek közül a Liszt Ferenc-díj, a Magyar Köztársasági Érdemérem Lovagkeresztje, a Bu­dapestért-díj és a 2014 márciusában kapott Kossuth-díj a legkiemelkedőbbek. Négy kontinens hallhatta játékát, Európa számtalan városa mellett Ausztráliában adott koncertsorozatokat, ismételt visszahívásokkal. Japánban eddig 83-szor, az Amerikai Egyesült Államokban és Kanadában 27 alkalommal vett részt koncert- és tanítási tur­nékon. Szólókoncertjei mellett számos nemzetközileg elismert zenekarral és szólistával működött együtt szerte a világon. Feleségével, Hegedűs Katalin zongoraművésszel rendszeresen lépnek fel zongora 4 kezes műsorokkal.

Műsoridő: kétszer 45 perc.

Kövess minket!


További ajánlataink


Killer Queen

Erkel Színház

SIKERÜLT MEGSZERVEZNI! Az óriási érdeklődésre való tekintettel DUPLA előadás! Érkezik a valaha volt legjobbnak tartott Queen-show, a Killer Queen!

Snétberger Ferenc triplázik a VeszprémFesten!

VeszprémFest, Jezsuita kolostor és romkert

A prémium zenei fesztivál 2024-ben Snétberger Ferenc, Kossuth-, Liszt Ferenc- és Príma díjas gitáros művészetéből ad három napon át metszetet

akár -10%
MILKY CHANCE Jegyvásárlás

A Milky Chance a folk, a rock, a reggae, a jazz és az elektronikai zene stílusjegyeiből merítve komponálja száz milliós…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!