Program


Hátralévő életem első napja / Premier előtti vetítés

Hátralévő életem első napja / Premier előtti vetítés

Il primo giorno della mia vita
olasz dráma, 121 perc, 2023
olasz nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 6. szerda, 20:00

Rendező: Paolo Genovese
Szereplők: Toni Servillo, Valerio Mastandrea, Margherita Buy, Sara Serraiocco, Gabriele Cristini

 

Négy idegen – egy gyerek, két nő és egy férfi – találkozik egy titokzatos emberrel. Valamennyi magányos lelket az öngyilkosság gondolata foglalkoztatta, a titokzatos férfi pedig egy hetet adott nekik, hogy megnézhessék, milyen lenne a világ nélkülük. Kiknek hiányoznának, kiknek változtatnák meg az életét? És mindeközben megválaszolhatják maguknak a kérdést, hogy képessé válnak-e ismét szeretni önmagukat és az életet?

Paolo Genovese az elmúlt évek legsikeresebb olasz vígjátékának, a Teljesen idegeneknek a rendezője. Genovese (Szuperhősök, A hely) ezúttal saját regényét adaptálta filmre. A történet ihletője minden idők egyik legsikeresebb karácsonyi mozija, Frank Capra Az élet csodaszép című családi darabja. Genovese a sztorit kortárs közegbe helyezte, a főszerepet pedig Toni Servillo játssza. Servillo napjaink legismertebb és legfoglalkoztatottabb olasz színésze, aki A nagy szépséggel vált világhírűvé. Mellette mások mellett Margherita Buy (Tudatlan tündérek, Anyám mozija) és Valerio Mastandrea (Teljesen idegenek, Kilenc, A hely, Pasolini) szerepelnek ebben az életigenlő alkotásban.

Forgalmazó: Vertigo Média

Kövess minket!


További ajánlataink


Évadnyitó koncert a Karmelitában Szép

Karmelita, Beethoven-terem

A Karmelita koncertsorozat nyitó alkalmán egy régi hagyományokra épülő, ma mégis kuriózumnak számító műfajjal, a némafilmre történő orgonaimprovizációval ismerkedhet meg…

Lajtha Fesztivál

Lajtha Ház, Bicske

Komoly- és népzenei koncertek, filmkülönlegességek és családi programok várják a közönséget szeptember 6-8. között a magyar géniusz emlékének szentelt Lajtha…

Két generáció és két világnézet kóstolgatja egymást igen szellemesen, és hamarosan kiderül: mindenkinek kapaszkodnia kell, ha tartani akarja az iramot.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!