Program


Hász Eszter Quintet & Mr. Moodburn - Nemcsak Jazz Klub

Hász Eszter Quintet & Mr. Moodburn - Nemcsak Jazz Klub

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 22. péntek, 19:30

Hász Eszter Quintet
Repertoárjukban a saját szerzemények mellett jazz-örökzöldek, elektronikus zenei elemek, valamint népdal feldolgozás is megtalálható. A 2018-ban alakult formáció már számos hazai klubban és fesztiválon megfordult, tagjai közt két "Év fiatal jazz zenésze" verseny győztes is szerepel, az egyik közülük szigetszentmiklósi. Ezen az estén a 2022 decemberében megjelent, AQUA címet viselő, első saját lemezüket fogják bemutatni a közönségnek.
A zenekar tagjai: Hász Eszter - ének; Vadász Gellért - altszaxofon, fuvola; Horváth Albert - zongora; Péter Tamás - basszusgitár; Varga Szabolcs - dob

Mr. Moodburn
A formáció világa fúziót képez a jazz a rock és különböző filmzenés ihletettségű műfajok között. Zenéjükben egyszerre találkoznak megkomponált és improvizált elemek.
A zenekar tagjai: Mihalik Ábel – dob; Bubenyák Zoltán – billentyűk; Borbély Mátyás – basszusgitár; már sok neves produkcióban bizonyítottak, de itt kompromisszumok nélkül engedhetik szabadjára kreativitásukat.

Asztalfoglalás szükséges a VKKH elérhetőségein:
06 24 530 980; 06 20 552 0401; sargahaz@sargahaz.com

Ajánlatunk


Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

Számos teltházas külföldi koncertje után a Jazzation az Ars Sacra Fesztivál keretei között a MOMkult Színháztermében mutatja be repertoárjának legjavát, azokat a zeneműveket, amelyekben az öt énekes a zenei harmóniák megéneklésén túl a lelki harmónia megélésére is hangsúlyt fektetnek, illetve azokat a jazz és világzenei feldolgozásokat, amikben a szakralitás meghatározó szerepet tölt be.

Kövess minket!


További ajánlataink


Recirquel: Solus Amor Szép

Müpa, Fesztivál Színház

A Recirquel Solus Amor című cirque danse produkciója szeptemberben a Müpa Fesztivál Színházában látható - jegyek még kaphatók.

Amélie Csodálatos Élete

Erkel Színház

24 évet vártunk rá! - Filmzenei est a Grammy díjra jelölt Claudio Constantini és zenekara előadásában.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!